Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Zlatíčka 2014: Známe krajské semifinalisty! Vyberte šampiony

9. června 2014 | 12:00

Jen 30 dětí z každého kraje mohlo postoupit do krajského finále nejoblíbenější soutěže Zlatíčka 2014. A jste to právě vy, kdo z nich nyní prostřednictvím textových zpráv zvolí ta nej "zlatíčka" každého ze čtrnácti regionů.

O prestižní titul Zlatíčko svého kraje se tak utká celkem 420 dětí, které hlasující vybrali z více než 2 000 soutěžních profilů. Všechny semifinalisty naleznete ZDE.

Pošlete hlas svým favoritům

SMS hlasování začíná v úterý 10. června ve 12 hodin a skončí v poledne 16. června. Máte svého favorita, který by se měl stát Zlatíčkem svého kraje? Pak mu posílejte textové SMS, každá z nich se počítá jako jeden hlas. Jak na to? To se dozvíte na našich stránkách v úterý úderem 12 hodiny.

Zuzanka - Moravskoslezský kraj
Autor: archiv soutěže
Jak zvítězit? Postavte svému favoritovi hlasovací tým!

Už loňské ročníky ukázaly, že o mnoha vítězích rozhodl náskok jen několika hlasů. Jak jich pro svého favorita získat co nejvíce? Rozložte síly, oslovte všechny své přátele a známé prostřednictvím emailu i sociálních sítí, pošlete jim link na profil svého "zlatíčka" a požádejte je o SMS hlasy. Každý z nich může být ten rozhodující!

Nelinka - Liberecký kraj
Autor: archiv soutěže

Ceny pro krajské vítěze

Ceny získávají účastníci, jejichž fotografie získala ve finálovém SMS hlasování nevíce SMS hlasů, které jsou zasílány na základě osobních preferencí odesílatelů. Zlatíčkem kraje se pak stane dítě, který získá nejvíce SMS hlasů. To obdrží autosedačku CHICCO.

Velké finále

Tři fotografie z každého kraje s nejvyšším počtem hlasů z krajského SMS hlasování pak postupují do celorepublikového SMS finále. Na ty, jež se umístí na stupíncích vítězů, čekají skvělé ceny.

1. místo – finanční odměna ve výši 30.000 Kč
2. místo – finanční odměna ve výši 15.000 Kč
3. místo – finanční odměna ve výši 10.000 Kč