Sobota 4. května 2024
Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie
Oblačno 21°C

K Šeherezádě na Slovensku přibyl kluk Onur

Fotografie
3. března 2011 | 14:30

Na Slovensku se rozjel nový fenomén! Rodiče své děti pojmenovávají po hlavních postavách seriálu Tisíc a jedna noc. Po malé Šeherezádě, která se 6. února narodila v Košicích, má Slovensko chlapečka Onura. Maminka rodila v Nitře a malý Onur Lakatoš se má čile k světu.

Šťastná maminka se inspirovala telenovelou Tisíc a jedna noc, která je na Slovensku velmi populární. U nás se příběh Šeherezády neshledal s moc velkým úspěchem. Při výběru jména pro chlapečka tak měla slovenská maminka hned jasno. Seriál patří k jejím oblíbeným.

Onura v seriálu hraje charismatický turecký herec Halit Ergenc, který nejprve Šeherezádou opovrhuje, ale stačí jedna noc a Onur se do Šeherezády bláznivě zamiluje. Ještě nikdy nic takového k žádné ženě necítil. Jeho city však Šeherezáda, kterou hraje krásná herečka Bergüzar Korel, neopětuje.

Snad bude mít malý Onur na lásku větší štěstí, nebo se možná dá dohromady se zatím jedinou slovenskou Šeherezádou, která pochází z Košic. Novorozený páreček ale bude muset překonat vzdálenost 315 km, aby měl nějakou šanci na seznámení v pozdějším věku.

Autor: gam