Středa 17. dubna 2024
Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie
Oblačno, déšť 10°C

Kam vyrazit s dětmi za každého počasí?

31. srpna 2015 | 16:00

Pokud venku prší, vy nemusíte sedět doma a vymýšlet dětem zábavný program, stačí se inspirovat našimi tipy, kam s nimi lze vyrazit za větru i deště.

Koupání neomrzí!

Ne nadarmo se říká, že Aquapark Čestlice patří mezi největší vodní světy ve střední Evropě. Užijete si tam s rodinou den plný sportu, zábavy, ale i relaxu, protože až se budou vaše děti bavit na nejrůznějších toboganech a skluzavkách, vy můžete své tělo hýčkat v některé ze saun, nádherném SPA, nebo si naopak dávat do těla v moderním fitness.

Dobrodružství na dosah!

Jistě i vy a vaše ratolesti znáte oblíbenou televizní soutěž Pevnost Boyard. Tou se nechali inspirovat v Čechách. Nedaleko Příbrami tak můžete navštívit její „snadnější“ verzi pod názvem TEPfaktor, kde si užijete jedinečnou týmovou zábavu a překonáte sami sebe při zdolávání překážek a luštění nejrůznějších šifer.

Potěšte sebe i děti!

V historickém centru města Tábor je otevřeno muzeum Lega, které je rozděleno na několik tematických okruhů. Součástí expozice je i laserová světelná show věnovaná tématu Star Wars, ze které budou vaše děti uneseny.

Vypravte se do země plné zábavy a poznání!

Kousek od Prahy, konkrétně v Milovicích nad Labem, navštivte Mirakulum, zemi plnou her, zábavy, stromů, zvířat a dětské fantazie. Tento naučně-zábavný park našel inspiraci v těch nejznámějších světových parcích a nejtajnějších dětských přáních.

 

Autor: pej