Jarní pečínky: Jak na kuře s nádivkou, králíka, jehně či selátko? | Pro ženy | Blesk.cz

Jarní pečínky: Jak na kuře s nádivkou, králíka, jehně či selátko?

4. dubna 2015 | 06:00

Dopřejte si mladého masa. Jarní pečínky z telecího, mladých králíků, jehněčího i baby kuřátek jsou neodolatelně křehké a plné proteinů. Vybrali jsme pro vás ty nejlepší recepty, kterými ohromíte rodinu i přátele.

Velikonoční menu se liší kraj od kraje i rodina od rodiny. V posledních letech zdomácnělo kuře s nádivkou, ale tradičně se v období Velikonoc připravovalo především mladé masíčko. Tedy jehněčí, telecí, selátka či baby kuřata.

Připravili jsme pro vás výběr z receptů na klasické pečeně i na pár trochu exotičtějších. Určitě si vyberete.

Autor: kok