Báječné nádivky! Vyzkoušejte slaninovou, vaječnou nebo ze tří druhů masa | Pro ženy | Blesk.cz

Báječné nádivky! Vyzkoušejte slaninovou, vaječnou nebo ze tří druhů masa

28. března 2013 | 14:00

Nadýchaná, voňavá, uvnitř vlhká, na povrchu dozlatova vypečená... Tradiční nádivka zkrátka nemůže na velikonočním stole chybět. A navíc je výtečná teplá i studená.

Zapomeňte tentokrát na osvědčený recept po babičce a překvapte rodinu i koledníky nádivkou připravenou podle některého z našich receptů.

Stačí si kliknout na obrázek, a ten už vás zavede na stránku recepty.blesk.cz, kde najdete inspiraci na každý den, pro každou příležitost!

Recepty jsou napsané pěkně přehledně krok po kroku! Díky naší internetové kuchařce budete hned vědět, kolik času vám příprava a pečení zabere, i kolik kalorií jednotlivé recepty obsahují.

Náš tip:
Mladé kopřivy dodají nádivce ten správný "šmrnc".

Náš tip:
Do nádivky můžete přidat vše, co máte rádi. Bylinky, houby, vnitřnosti, uzeninu... Fantazii se meze nekladou. Jen pozor, abyste nedopadli, jako pejsek s kočičkou, když pekli narozeninový dort.

Náš tip:
A i když je nádivka většinou brána jako typický velikonoční pokrm, můžete jí klidně připravit i po Velikonocích. Uvidíte, že se po ní jen zapráší.