Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Skvělé dietní recepty vám pomohou zhubnout!

Budete příjemně překvapeni, nová jídla jsou o mnoho chutnější než tradiční recepty.
9. ledna 2013 | 11:45

Vánoční hodování a čas strávený na gauči u oblíbených pohádek se podepsaly na naší postavě. Nemusíte ale hned držet drastické hubnoucí kúry! Zkuste jen do svého jídelníčku zařadit některé z našich dietních receptů.

Nebojte se, že se budete muset přemáhat nad nepoživatelnými ingrediencemi. I při hubnutí se dá jíst chutně. Základem redukční diety je omezit příjem tuků a jednoduchých cukrů.

Zkuste do svého jídelníčku zařadit některé z našich odlehčených receptů. Budete překvapeni, že nová jídla jsou o mnoho chutnější než tradiční recepty.

Navíc už nemusíte pracně hledat recepty v kuchařkách, stačí si kliknout na obrázek, a ten už vás zavede na stránku recepty.blesk.cz, kde najdete inspiraci na každý den, pro každou příležitost!

DIVOKÉ KUŘE NA STUDENO

Voňavá kuřecí prsa na divoko podávaná na salátovém lůžku a zalitá výborným jugurtovým dresingem jsou skvělým tipem na lehkou večeři.

 KRŮTÍ ZÁVITKY S MRKVÍ

Krůtí maso má minimální obsah tuků a ve srovnání s jinými masy mnohem vyšší obsah bílkovin, které potřebujeme pro obnovu a správné fungování buněk. Navíc je snadno stravitelné.

 DIETNÍ KUŘECÍ PTÁČKY

Zkuste si místo klasických španělských ptáčků tentokrát připravit jejich drůbeží odlehčenou variantu. Kombinace kuřecího masa, rýže, mrkve, kořenové petržele a kedlubny je prostě neodolatelná.

 DIETNÍ MÜSLI DEZERT

I hřešit se dá zdravě! Tenhle chutný dezert navíc můžete připravit buď do misek nebo na plech jako koláč. Uvidíte, že zachutná celé rodině.