Pondělí 16. září 2024
Svátek slaví Ludmila, zítra Naděžda
Zataženo, déšť 16°C

Nekompletní partička 3v1: Jak tři grácie v šoubyznysu kdysi začínaly a co dělají dnes?

6. srpna 2024 | 06:00

Influencerky Nikol Leitgeb, Martina Pártlová a Veronika Arichteva se proslavily nejen svými scénkami v dívčím triu nazvaném 3v1. I když dnes už spolu v této sestavě nejsou, zanechaly za sebou kus poctivé práce a dobrých úmyslů, kdy nešlo jen o bezduché sbírání lajků svých sledovatelů. Pojďme si blíže představit tyto tři grácie a zavzpomínat na to, jak v šoubyznysu začínaly.

Odkud nejznámější česká influencerka pochází?

Krásná blondýnka Nikol Štíbrová (37) je pověstná svým úsměvem od ucha k uchu. Od roku 2021 je provdaná za Petra Leitgeba, s nímž má syna Tobiase, proto také změnila příjmení na Nikol Leitgeb. Tato influencerka má na instagramu 683 tisíc sledujících, začínala však jako herečka a zpěvačka. Tato dcera zubní lékařky a starosty už od čtyř let chodila do dramatického kroužku a v dětství hrála v několika filmech a seriálech. Kromě toho vystupovala v reklamách a dabovala. Diváci si ji mohou pamatovat například ze seriálu Pojišťovna štěstí, kde hrála Karolínu, dceru herců Kateřiny Brožové a Miroslava Etzlera. 

Nejdříve seriály, poté sociální sítě

Po těchto hereckých začátcích šla její sláva raketově nahoru, s Kateřinou Brožovou moderovala v roce 2007 vyhlašování cen Anno, zahrála si v seriálu Vyprávěj a začala se více věnovat sociálním sítím. V době pandemie covidu nazpívala s kapelou Mirai písničku Dej si roušku. V osobním životě je šťastně vdaná a má dva syny. Staršího syna Mathiase z předchozího vztahu s Martinem Kynclem, s nímž se Nikol rozešla v roce 2018, se současným manželem pak mladšího Tobiase.  

Autor: TV Nova

V dnešní době se Nikol více než hraní ve filmech věnuje humanitární a nadační činnosti, za kterou získala mnohá ocenění. A samozřejmě i svému instagramu, kde sdílí to, co má podle ní smysl. Je považována za jednu z nejvlivnějších infliencerek Česka. Rozpad dívčí partičky ji mrzí, ale jak sama sdělila médiím, se svými kolegyněmi se „duševně oddálily”. 

Autor:  D. Kundrát, M. Hykl, Instagram, Profimedia.cz

Pártlovou proslavil také X Factor

Další členkou bývalého dívčího tria je Martina Pártlová (45), muzikálová zpěvačka, původně prodavačka ve zlatnictví. V roce 2008 na sebe upozornila v talentové soutěži X Factor, kde se umístila na čtvrtém místě. Následně začala vystupovat hlavně v muzikálech a s kapelou Čechomor. S partnerem Josefem Vařekou má dcerku Stellu, kterou porodila až po čtyřicítce, takže se v současné době kromě zpěvu naplno věnuje mateřským povinnostem. 

V prosinci chystá velký koncert, tentokrát samostatný, a hodlá na něm také pokřtít své nové album nazvané První a Poslední. Konečně se tedy vydala na sólovou dráhu a zřejmě chce svou pěveckou kariéru rozjet naplno. Věřme, že tento koncert, který bude její první, v žádném případě nebude poslední.

Autor: Blesk:CNC / David Kundrát

Veronika Arichteva byla kdysi jednou z hlavních postav v Ordinaci

Velmi úspěšnou trojici 3v1 uzavírá sympatická herečka Veronika (38), manželka režiséra Bisera Arichteva. Před lety zaujala v seriálu Ordinace v růžové zahradě, ale stejně jako Nikol Leitgeb hraje už od dětství – jako čtyřletá se objevila v rodinném filmu Čarodějky z předměstí. V médiích se svého času objevovala po boku Tomáše Kluse nebo Rudy z Ostravy, s nimiž chodila. 

Autor: TV Nova

Znát ji ale určitě můžete především ze seriálu První republika nebo O mě se neboj, které režíroval už její manžel, jehož si vzala v roce 2013. Před čtyřmi lety se jim narodil syn Luka Christo. Veronika se kromě hraní a účinkování v show 3v1 účastnila také taneční soutěže StarDance, kde se dostala až do semifinále. Dnes se rozhodně nenudí, kromě mateřských povinností s manželem rekonstruovali starou vilu a nadále se věnuje hraní. 

Pusťte si velmi osobní rozhovor s Veronikou Arichtevou, která byla hostem podcastu Holky na víně: 

Video se připravuje ...
 • VIDEO: Videoredakce ženských titulů

Autor: Taťána Kročková, Prostě fenomén