Sobota 29. června 2024
Svátek slaví Petr a Pavel, zítra Šárka
Polojasno, bouřka 29°C

Poznáte roztomilého chlapce na staré fotce? Aktuálně je nejznámějším českým influencerem!

26. června 2024 | 05:01

Před pár dny se tenhle mladík stal vítězem nejdrsnější televizní reality show. Publikum na sociálních sítích mu strmě stoupá a svého vítězství dokázal hbitě využít - pronajal si celou O2 Arenu jen pro sebe, natočil v ní unikátní rozhovor a ten nabídl svým fanouškům za předplatné. Tušíte, o koho by mohlo jít? Poznáváte ho na fotce z dětství?

Tak co, uhádli jste? Pokud jste v šibalském usměvu poznali Martina Mikysku alias komika Mikýře, měli jste pravdu! Právě on na vás kouká ze své staré fotky z dětství. 

O kolik mu na Instagramu stouplo publikum?

Ač byl Mikýř populární i před svou letošní účastí v reality show Survivor a nejen na svém YouTube měl velký počet sledujících, nutno přiznat, že výhra v Survivoru ho definitivně kapitulovala mezi zcela nejsledovanějí české influencery.  Zatímco v prosinci ho na Instagramu sledovalo přibližně 230 tisíc sledujících, dnes má na stejné síti dokonce přes 450 tisíc sledujících!

Co se týče YouTube, na této síti mu v posledních měsících přibylo přibližně 50 tisíc sledujících.

Autor: Blesk:CNC / Pavel Machan

Rekordman platformy HeroHero!

Absolutní rekord ovšem dokázal zdolat na portále HeroHero, kde publikoval unikátní video z pražské O2 areny, kterou si pronajal sám pro sebe. Zde jeho obsah za předplatné totiž aktuálně odebírá 28 tisíc předplatitelů.

Na takový nápor nebyla ovšem síť připravená a před několika dny se tak počítadlo na jeho profilu zastavilo na počtu 19 999 fanoušků. Počítadlo totiž nebylo naprogramované na vyšší počet předplatitelů než 20 tisíc. Mikýř je tak, co se platformy HeroHero týče, opravdovým rekordmanem.

Autor: Johana Fundová, Prostě fenomén