Pondělí 20. května 2024
Svátek slaví Zbyšek, zítra Monika
Polojasno, bouřka 23°C

Moderátor Zástěra dostal záludné otázky, které před 17 lety sám pokládal. Jak uspěl?

Video se připravuje ...
Tomáš Zástěra dostal záludné vědomostní otázky, které sám před 16 lety pokládal v pořadu "Nekecej!"
VIDEO: Prostě fenomén!
10. května 2024 | 06:00

Pamatujete na vědomostní pořad Nekecej!, který moderoval Tomáš Zástěra? Vznikl před 17 lety v on-line televizi Stream a diváci si ho tehdy velmi oblíbili. Tomáš Zástěra se svým parťákem Tomášem Novotným pokládali jednoduché vědomostní otázky zejména studentům středních škol. A my jsme se rozhodli úplně stejné otázky položit po dlouhých letech jemu! Jak uspěl?

Kdo objevil penicilin?

Tomáš Zástěra v pořadu Nekecej! pokládal několik let poměrně jednoduché vědomostní otázky. Kdo objevil penicilin? Ve kterém oceánu se potopil legendární parník Titanic? Z čeho se skládá binární kód? A my jsme se rozhodli nachlup stejné otázky položit po více než dekádě právě jemu! Jak uspěl? To se dozvíte ve videu v úvodu tohoto článku!

Nekecej!

Populární on-line pořad Nekecej!, který vznikl v internetové televizi Stream, se začal vysílat na konci roku 2007 a mladí diváci si ho brzy oblíbili. Tomáš Zástěra ho moderoval společně s Tomášem Novotným, přičemž své otázky pokládali zejména studentům středních škol. Vznikly však i díly, kde se ptali náhodných kolemjdoucích nebo ceberit. 

Jak Tomáš Zástěra uspěl ve znalostním kvízu? Podívejte se na video v úvodu tohoto článku.

Autor: Johana Fundová, Prostě fenomén