Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Takhle dnes vypadají Milagros a Ivo Di Carlo z Divokého anděla!

30. října 2023 | 06:00

Telenovela Divoký anděl se stala na konci devadesátek populární i u nás. Příběh osiřelé holky, která najde štěstí v sídle bohaté rodiny Di Carlových, kde pracuje jako služebná, si ihned získal srdce televizních diváků. A nejen jejich, ale i budoucího dědice rodinného bohatství.

Milagros (Natalia Oreiro) je temperamentní a prostořeké děvče, tím si získá blízké přátele z řad služebnictva i spojenkyni. Tou se stane samotná paní domu a postarší dáma Doña Angélica. Setká se tady ale i s pohrdáním kvůli sociálním rozdílům a s intrikami. Okouzlí totiž i Iva Di Carla, kterému se však vztah se služebnou zrovna nehodí do krámu. Jenže citům neporučí, a Milagros ho navíc ráda provokuje, čímž dochází k vtipným situacím. Příběh má samozřejmě happy end a končí u oltáře

     

Kromě herectví ji proslavila hudba

Hlavní postavu Milagros si zahrála půvabná Uruguayka Natalia Oreiro. Hrála už od svých jedenácti let, ale uspěla i jako zpěvačka. Úvodní znělka k telenovele Divoký anděl Cambio Dolor, kterou Natalia nazpívala, se stala doslova hitem. Později si zahrála také ve filmu Argentinka v New Yorku nebo v telenovele Kachorra. Co se osobního života týče, tak se v roce 2001 provdala za rockera Ricarda Mollo a vedle uruguayského má herečka i její syn Merlín také ruské občanství.

Zato její kolega Facundo Arana ze začátku o herecké kariéře vůbec neuvažoval a věnoval se spíš muzice, hrál totiž na saxofon. A právě když na něj hrál jednoho dne v metru, všiml si ho autor pořadu Canto Rodano a rozhodl se ho obsadit. Po úspěchu v Divokém andělu si zahrál ještě v několika telenovelách, přičemž v jedné z nich – Jsi můj život – se setkal i s Oreiro, s ní ho pojí přátelství. V soukromí pak byl zasnouben s herečkou Isabel Macedo a s partnerkou Mariou Susini má dceru.

Autor: Štěpánka Bínová, Prostě fenomén