Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

To je kočka: Podívejte se, jak dnes vypadá Esmeralda!

30. dubna 2013 | 18:00

Také vám byla na první pohled povědomá? Aby ne! Leticia totiž hrála Esmeraldu ve stejnojmenném seriálu a dnes je nejúspěšnější mexickou herečkou. Na svém kontě má víc jak pětadvacet telenovel!

Leticia Calderón (44), představitelna Esmeraldy, se objevila na předávání televizních cen, kde byla i oceněna. Herečka původem z Mexika se herectví věnovala sice už od svých osmi let, ale do širšího povědomí se dostala paradoxně díky roli nevidomé dívky Esmeraldy.

Ubohá Esmeralda

Než vzala svou osudovou úlohu, musela se vyrovnat s tím, že nebude jako ty, které až do té doby hrávala: silné, sebevědomé ženy, které si vždy tvrdě stojí za svým.

Esmeralda byla úplně jiná. Od narození slepá, nevinná a něžná byla totiž tou nejslabší a nejintrovertněší z nich.

Leticii si ale okamžitě každý zamiloval a tak se jí nabídky na herectví jen hrnuly. Ovšem, když nahlédneme do jejího portfolia, jiné role, než ty v telenovelách nemá.

Plave v lásce

Od roku 1997 do 1999 byla provdaná za zubaře Marco Lopeze. Jejich vztah ale procházel velkými krizemi a to hlavně díky náročnému natáčení oblíbeného seriálu. Od března 2003 žila s advokátem Juanem Colladou, se kterým má dva syny.

Prozradila, že když nepracuje, tak prý ráda spí, vaří a setkává se s přáteli.

Autor: ema