Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Žena prodala svůj dům, aby měla na facelift. Nyní bydlí v dodávce a ničeho nelituje

16. srpna 2023 | 06:00

Hodně žen se shoduje na tom, že spokojenost s vlastním zevnějškem je nezbytná pro zdravé sebevědomí. To je případ i Kelly Beasley, která se rozhodla pro ráznou změnu svého vzhledu a v důsledku toho také životního stylu. Prodala svůj dům, aby měla na nákladné kosmetické úpravy. Nyní žije padesátiletá žena v dodávce, cítí se na třicet a svého rozhodnutí rozhodně nelituje. Co ji k němu vedlo?

Prodala dům, aby se cítila lépe

Kelly Beasley z USA si v osmačtyřiceti letech uvědomila, že chce kompletně změnit svůj vzhled i život. Začala ji trápit především povislá pleť na obličeji, které scházela mladistvá pružnost a pevnost. Kelly se ale nehodlala smířit s tím, že začíná vypadat jinak než ve třiceti, a začala jednat. Prodala svůj dům a hledala kliniku, kde by se jí podařilo získat cenově dostupnější facelift. Plastické operace v USA jsou většinou vysoce nákladné, proto se nakonec rozhodla podstoupit invazivní zákrok v Mexiku, kde za něj zaplatila neuvěřitelných 14 000 dolarů. Celá plastická operace trvala čtyři hodiny. Podle Kelly, která musela ještě několik týdnů po zákroku nosit obličejovou masku, ovšem náročná procedura stála za to. Kromě mírného nepohodlí údajně Kelly nepociťovala žádnou výraznější bolestivost. Stačilo jí tak se pouze obrnit trpělivostí a čekat na zahojení pro dosažení kýženého výsledku.

VIDEO: Podívejte se, jak probíhá laserová liposukce:

Video se připravuje ...
Populární laserová liposukce SlimLipo na Klinice YES VISAGE. • VIDEO: YES VISAGE

Z kritiky si nic nedělá

Kelly několik týdnů po úspěšném zákroku výrazně omládla. Podle okolí vypadá mladší nejméně o dvacet let. Sama Američanka se prý cítí ve svém novém já lépe než kdy předtím. Podle všeho tedy stál za to i razantní krok, ke kterému se musela rozhoupat, aby měla na zaplacení operace. „Výsledky jsou nad rámec toho, co jsem očekávala — nečekala jsem, že budu vypadat mladší. Lidé říkají, že vypadám na 30. Miluji svůj vzhled a vypadám nejúžasněji, jak jen dokážu,“ pochvaluje si své rozhodnutí. Když ale zveřejnila videa s proměnou na sociální síti TikTok, narazila sem tam i na některé kritické komentáře. Ani to na Kellyině přístupu k životu ani ke kosmetické chirurgii nic nezměnilo. „Budu si dělat to, co chci. Proč nežít ten nejúžasnější život? Součástí toho je pro mě plastická chirurgie,“ nelituje ničeho žena.

Z normální padesátnice úspěšnou blogerkou a cestovatelkou

Kelly Beasley se kvůli prodeji svého domu musela přestěhovat do pojízdné dodávky. Ani to jí ale, jak je vidět, nevadí. Ba právě naopak. Kelly je zapálenou cestovatelkou a blogerkou, takže změna prostředí pro ni byla jen další skvělou příležitostí, aby dělala to, co ji baví. Nyní je z ní sólová cestovatelka a blogerka na plný úvazek, která se svou dodávkou objevuje svět. O radosti, které na cestách prožívá, se dělí se svými fanoušky. Navíc si užívá výhod svého nového mladistvějšího vzhledu, za který — stejně jako řada celebrit — vděčí plastické chirurgii. V případě Kelly tak zákrok doslova za všechny peníze nejspíš skutečně stál za to.

Na proměnu ženy se podívejte do GALERIE.

Autor: Tereza Brožová