Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Tato Švédka touží mít největší zadek na světě! Cpe se sladkostmi a za plastiky utratila miliony

10. září 2018 | 06:00

Čtyřiadvacetiletá švédská modelka Natasha Crown měla tak trochu zvláštní sen. Rozhodla se, že udělá všechno proto, aby měla největší zadek na světě. K jejímu vysněnému pozadí jí tak kromě několika plastických operací pomáhají ještě kalorická jídla, kterých spořádá denně několik. 

Před čtyřmi lety se dívka rozhodla, že si splní jeden ze svých největších snů  mít největší zadek na světě. Důvod? S větším pozadím si prý připadá mnohem více sexy. Přestože se její zadek pomalu nevleze do kalhot, stále s jeho velikostí není spokojená a tvrdí, že rozhodně musí zapracovat na tom, aby byl větší.

Za plastické operace už utratila zhruba pětašedesát tisíc dolarů, tedy v přepočtu něco kolem milionu a půl korun. Aby dosáhla svého vysněného pozadí, denně spořádá šest tisíc kalorií. Její jídelníček tak zahrnuje kalorická jídla a různé sladkosti. Dokonce přiznala, že měsíčně sní šest kilo nutelly.

První věc, kterou po probuzení Natasha udělá, je, že svůj zadek zkontroluje v zrcadle. "Nemám pocit, že by byl až tak veliký. Určitě chci větší," šokuje Natasha a vůbec jí nedochází, že jí její nezdravý životní styl může přivodit vážné zdravotní problémy. V cestě za jejím snem jí zkrátka nic nezastaví, a dokonce neposlouchá ani prosby svých rodičů, kteří si nepřejí, aby ze sebe nadále dělala monstrum. 

"Stále mi opakují, abych myslela na své zdraví a na budoucnost. Občas jsou dost krutí a nešetří ani nadávkami. Nerozumí, proč tohle dělám, a tak se jich jen ptám, jak takhle mohou mluvit se svou dcerou. Hodlám v tom pokračovat, protože se takhle cítím šťastná," dodává Natasha. Větší zadky jsou v dnešní době v kurzu, ale tohle je už trochu moc. Co myslíte?

Autor: Aneta Valešová