Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Boží znamení! Chlapeček má mateřské znamení ve tvaru srdce

12. ledna 2017 | 06:00

Když se před čtrnácti měsíci Çinar Engin narodil mladým tureckým manželům, okamžitě si ho všichni v porodnici zamilovali. Porodní asistentka tehdy vykřikla: Je to dítě lásky! Na hlavičce mu totiž zářilo zvláštní mateřské znaménko ve tvaru srdce.

Malý chlapec Cinar je opravdu pozoruhodné dítě. Rozhodl se totiž poděkovat svým rodičům za zázrak zrození neobvyklým způsobem. Když přišel na svět, měl na čele mateřské znaménko ve tvaru srdce.

Po porodní asistentce, která ho po narození omyla, byl prvním člověkem, který ho spatřil, otec Murat Engin. Jak uvedl v rozhovoru pro Daily Mail, byl velmi překvapen. „Když jsem uviděl to srdce, bylo to naprosto úžasné. Bylo velmi těžké udržet slzy.“

Autor: Facebook

Murat dále říká, že zdravotnický personál jejich synovi začal hned říkat Lásko. Nyní je chlapečkovi čtrnáct měsíců, ale i nadále je středem pozornosti všude tam, kde se objeví. „Jakmile jdeme na procházku, všichni lidé se hned začnou usmívat,“ říká chlapcův otec.

Dítě lásky, jak mu všichni říkají, předává svou lásku dál. Kamkoli se svými rodiči přijde, tam se s ním chtějí všichni lidé fotografovat. Jeho mateřské znaménko má schopnost sbližovat lidi a činit je lepšími. „Věříme, že se narodil s tímto darem, darem předávat lásku,“ říká jeho otec. Možná je to jen mateřské znaménko, možná je to dar od Boha, možná je samotný posel lásky. Kdo ví.

 

Rodiče byli velmi překvapeni, když viděli, co má jejich novorozený syn na čele.
Autor: Facebook

 

Autor: aši