Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Žena po návštěvě kadeřníka: Výsledek byste nepřáli ani největšímu nepříteli!

9. února 2016 | 06:00

Také rády experimentujete s barvami na vlasy a z legrace vám okolí říká, že vám ty vlasy jednou vypadají? No, dejte si pozor, protože byste nemusela být tak daleko od pravdy. Čtyřiadvacetiletá Sarah si nechala v kadeřnictví obarvit odrosty a prodloužit vlasy a výsledek dopadl katastrofálně. 

Růžová, zelená, peroxid blond a hned nato zase černá. Některé ženy mají to štěstí, že se svými vlasy mohou experimentovat ostošest a nikdy se jim nic nestane. Čtyřiadvacetiletá Sarah se rozhodla, že si nechá vlasy prodloužit. Jenže namísto toho o vlasy prišla.

Takto vypadaly vlasy Sarah předtím, než zasáhl kadeřník. Lesklé, silné, zdravé.
Autor: facebook.com
To, co jí na hlavě zůstalo, vyfotografovala a sdílela na své facebookové stránce. "Podívejte se na fotografiích, jak to dopadlo, když jsem šla do salonu, abych si nechala prodloužit vlasy. Odešla jsem s popálenou pokožkou, se šrámy na hlavě, puchýři a vypadanými vlasy. V současné době jsem ošetřena lékařem, ale 3/4 vlasů byly spáleny úplně a zbylé jsou dlouhé zhruba jeden až dva centimetry," píše na svém profilu. 

Kéž bych četla recenze!

Samozřejmě přidala i název salonu, kde jí takto ublížili. Není to jen tak nějaký bezejmenný. V Austrálii funguje několik poboček. "Přála bych si, abych si přečetla recenzi tohoto salonu dříve, než jsem tam šla," posteskla si. Když si stěžovala majiteli kadeřnického salonu, ještě ji pokáral, že věří lékařům, kteří nejsou kadeřníci a vůbec tomu nerozumějí. 

Poradil jí, ať si vlasy a pokožku hlavy máčí v jablečném octě které jí pomůže s růstem vlasů. "Přemýšlím, jestli ten salon má vůbec kvalifikované kadeřníky," posteskla si Sarah, zatímco musí sledovat, jak jí nadále vypadávají zbylé vlasy z hlavy. 

Je rozhodnuta se s majitelem sejít, ten však vůbec nedbá jejích proseb. "Několikrát jsme si domluvili schůzku, ale on se vůbec neukázal," stěžuje si. Vzápětí dodává, že dost možná jí teď už padají vlasy z toho stresu, že vůbec něco takového musí řešit. 

Místo, kde vás připraví o vlasy

Sarah měla pokožku popálenou, se strupy, a některé vlasy jí vypadaly.
Autor: facebook.com
Kadeřnictví, kde ženě takto ublížili, se z příliš dobrých recenzí netěšilo nikdy. Na Facebooku má v hodnocení 1,4 hvězdičky z 5. Což nebude způsobeno zřejmě jen konkurenčním bojem a falešnými komentáři. Jedna paní se svěřila s tím, že když jí vlasy odbarvili, měly oranžový nádech. Kadeřník ale odporoval s tím, že to je jen odlesk z plakátů, které mají v salonu vylepené. 

Ani další komentáře nejsou příliš pozitivní. "Pokud chcete přijít o své vlasy, pak máte jedinečnou možnost. Salon stále funguje. Nepřála bych to ale ani svému největšímu nepříteli," zakončuje svou stížnost Sarah. Kožní potíže a vypadání vlasů způsobila zřejmě alergie na chemické přípravky, které v salonu použili. Z toho důvodu by se měl vždy dělat dermatologický test, aby se zjistilo, jak pokožka v kontaktu s chemií reaguje.

Přečtěte si i další příběhy.