Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Příběh čtenářky Anny: Dcera mě nachytala při nevěře!

Ilustrační fotografie: Dcera nachytala matku při nevěře!
30. května 2015 | 06:00

Když už člověk dělá něco zakázaného, měl by si dát pozor, aby to na něj neprasklo. Já jsem si pozor nedávala a dopadlo to katastrofálně!


S manželem nám to už delší dobu neklapalo a měli jsme takovou tichou dohodu, že si každý bude tak trochu dělat, co uzná za vhodné. Samozřejmě doma jsme kvůli dětem jakžtakž fungovali. Já vařila a uklízela, on se sem tam objevil, pomohl na baráku a zbytek času trávil u své staré maminky. Vlastně nám to tak oběma vyhovovalo.

Jenže mně bylo tehdy jen něco málo přes čtyřicet! Rozhodla jsem se najít si na seznamce milence. Jsem totiž z vesnice, takže jiná možnost pro mě nepřipadala v úvahu.

Světlo v autě

S Pavlem jsme si psali asi týden, než jsme se rozhodli pro rande. Oběma nám bylo jasné, o co jde. Nestáli jsme o lásku, ale o sex. Po večeři jsme tedy sedli do auta a jeli "na výlet". Zaparkovali jsme kousek za vesnicí na polní cestě a začali se líbat. Když jsme byli v nejlepším, někdo nám posvítil do okna a já leknutím nadskočila snad dva metry.

Začala jsem se zakrývat, zmatkovat… A než jsem se vzpamatovala, uslyšela jsem zděšené a překvapené: „No mami!“ Moje osmnáctiletá dcera šla domů s kamarádkou z vedlejší vesnice. Nic trapnějšího jsem v životě nezažila. Nevím, jestli mi odpustila, ale několik týdnů trvalo, než se mnou začala normálně mluvit. Snažila jsem se jí všechno vysvětlit, ale myslím, že se mi to nepodařilo. Dodnes se za sebe stydím.

Další skutečné příběhy čtenářek a 150 fantastických receptů, rad a tipů najdete v letním speciálu Blesk pro ženy, který je již v prodeji!

Blesk pro ženy léto speciál
Autor: Blesk pro ženy

Autor: sim