Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Nebezpečný sex: Dvousetkilový panic prorazil hlavou své milenky zeď!

2. ledna 2014 | 07:00

Takhle si asi mladý panic svůj první sexuální zážitek nepředstavoval. Vášni se dvousetkilový Gregg Casarona oddal natolik, že hlavou své padesátikilové partnerky prorazil zeď. Místo v posteli tak milenci skončili na pohotovosti.

"Moje první reakce byla: 'Zabil jsem ji!'. Měl to být moje poprvé a teď je Jen mrtvá," prozradil Gregg deníku New York Post.

Tehdy jedenadvacetiletý panic se totiž rozvášnil natolik, že zezadu hned napoprvé narazil do přítelkyně Jane tak silně, že dívka hlavou prorazila zeď za postelí a zůstala nehybně ležet. Naštěstí to skončilo "jen" otřesem mozku.

"Věděla jsem, že je Gregg panic, ale nevadilo mi to," prozradila Jane, která prý ale musela udělat první krok. I když si totiž oba mladí lidé skvěle rozuměli a chodili spolu už víc než měsíc, on se stále k ničemu neměl.

Takhle si asi Gregg Casarona svůj první sexuální zážitek nepředstavoval.
Autor: reprofoto Youtube
"Jednoho dne jsem ho proto pozvala do suterénu v domě svých rodičů na Long Islandu, kde jsem tehdy bydlela. Když byl na toaletě, svlékla jsem se a v posteli na něj čekala," prozradila svou taktiku.

Ta jí skutečně vyšla. Mladík po ní zatoužil a vypadalo to, že se tentokrát skutečně stane tím "pravým" mužem. Bohužel si v návalu vášně neuvědomil, že váží čtyřikrát víc, než jeho partnerka.

Ta tak po prvním "přírazu" narazila do stěny hlavou tak silně, že ji prorazila a na chvilku ztratila vědomí. Když se pak vzpamatovala a viděla vyděšeného Gregga, který byl přesvědčen o tom, že milovanou dívku zabil, snažila se mu trochu rozveselit.

Jeho partnerka Jen skončila na pohotovosti s otřesem mozku.
Autor: reprofoto Youtube
"'Proč si přestal?', zeptala jsem se ho. Chtěla jsem mu trochu zlepšit náladu, vypadal totiž, že ho každou chvíli raní mrtvice," prozradila ještě Jen, kterou ale nakonec Gregg musel odvézt na pohotovost. Měla totiž závratě a trápila jí nevolnost. Tam lékaři diagnostikovali otřes mozku.

I přes tuhle nehodu spolu vydrželi ještě další čtyři roky, než se rozešli. Doteď jsou ale dobrými přáteli a stále se stýkají. Greggovi je dnes osmadvacet let a podařilo se mu sto kilo shodit. Devětadvacetiletá Jen chodí s jiným mužem, který o "veselé" historce ví.

Jejich bizarní příběh se však stal námětem pro natočení jedné z epizod americké televizní show s názvem Sex mě poslal na pohotovost.