Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Obézní žena zhubla neuvěřitelných 76 kilo: Co ji k tomu přimělo?

4. prosince 2013 | 06:00

Shodila více než polovinu své váhy, když ji nepříjemný zážitek přiměl uvědomit si, že s sebou musí něco udělat. Katy Isaac (28) všem dokázala, že nic není nemožné.

Nepříjemný zážitek se stal osmadvacetileté Britce Katy Isaac, když si v letadle nedokázala zapnout bezpečnostní pás. Psal se rok 2006 a mladá matka dvou dětí vážila téměř 140 kilogramů.

Letěla na dovolenou do Turecka, jenže v letadle narazila na "velký" problém. Nepodařilo se jí totiž zapnout si bezpečnostní pás. Byla tak nucena požádat letušku o speciální pás pro těhotné ženy. A celé letadlo tomu se zájmem přihlíželo... Tehdy si uvědomila, že s sebou musí něco dělat.

Katy po porodu dvou dětí vážila téměř 140 kilo.
Autor: profimedia.cz

Závislá na fast foodu

Obézní Katy přibrala díky svému jídelníčku, který se skládal převážně z hranolek a čínského fast foodu. Po nepříjemném zážitku v letadle ho však změnila a začala hubnout. V průběhu 18 měsíců zhubla neuvěřitelných 76 kg.

"Už nejednou jsem se pokoušela shodit kila, ale vždycky jsem selhala. Z diet jsem byla věčně hladová a deprimovaná," vysvětluje Katy.

Polotovary na denním pořádku

"Nikdy jsem nebyla "velká". Teprve když se narodila moje dcerka Milly, začala jsem se nezdravě stravovat. Jedli jsme polotovary každý den, milovala jsem čínský fast-food," přiznává Katy.

Za rok a půl dokázala shodit neuvěřitelných 76 kilo.
Autor: profimedia.cz

Trapas v letadle

"V letadle jsem si všimla, jak na mě lidé zírají. Cítila jsem se trapně. Musela jsem změnit styl vaření, nandavat menší porce, bílé pečivo jsem nahradila celozrnným. Všechno, co dnes s rodinou sníme, je připravené a uvařené doma. Cítím se mnohem lépe. Podařilo se mi zhubnout a zároveň to zlepšilo i zdraví mých dětí," raduje se spokojená Katy.

Autor: casprezeny.sk