Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Obživlá hračka? Dívka se mění v panenku, podoba je neuvěřitelná

27. března 2012 | 06:33

VIDEO: Porcelánová pleť, strnulý výraz a skleněné oči s obrovskou duhovkou. Venus Angelic (15) se umí perfektně vtělit do japonské populární panenky Momoko doll. Jak je to snadné, ukazuje ve svých videích.

Panenka nejen jako živá, to je londýnská teenagerka Venus Angelic a její mánie, která ji proslavila. Obdivuje totiž všechno japonské, hlavně pak panenky Momoko dolls.

„Jsem dívka jako jiné, mám ráda dívčí věci,“ říká. Její velkou zálibou je také filmovat se, fotit a pak to publikovat na internetu. A co na jejích záběrech je? Ona sama, jak se proměňuje a zkrášluje.  

Předvádí tu proto i přesný návod, jak se správně vystylovat do japonské panenky.

Venus Angelic ukazuje, jak se nalíčit jako panenka
Autor: venusangelic.com

Skleněný výraz očí jí propůjčí kontaktní čočky, na obličej nanese porcelánový make-up, dobarví jej potřebnými líčidly, vystínuje oči i rty a vše završí umělými řasami. Neuvěřitelná je její zručnost a efekt je dokonalý!

Jak se namalovat jako panenka? Podívejte se:

Video se připravuje ...
Jak se namalovat jako panenka • VIDEO: Youtube.com

Nikdo by mě neměl přehlédnout

„Ale moje videa jsou i o jiných věcech. Protože moji zářivou osobnost, můj hlas a vůbec moji existenci na tomto světě, by nikdo neměl přehlédnout,“ zdůrazňuje Venus.

Když je zmínka o hlasu, její angličtina je hned na první poslech velmi měkce japonská. Že by opravdu úchylka? No, vypadá to tak.

Momoko dolls
Autor: venusangelic.com
Venus se ale nemusela toto „žvatlání“ nijak násilně učit, v Japonsku totiž nějaký čas žila a odtud vlastně pochází i celá její bizarní mánie k  Momoko dolls.

Tyto okaté panenky vypadají skoro jako živé a jsou takovou japonskou alternativou Barbie. Mají však rozmanité podoby a každá z nich samozřejmě i patřičný styling.

Lákadlo pro pedofily

Těchto stylingových pravidel se pevně drží i Venus Angelic a proto neváhá každou svou módní novinku prezentovat na svých stránkách v patřičných lolitovských pózách. Vykulené oči, našpulené rty, nevinný dětinský výraz. Jak roztomilé.

Tedy jak pro koho. Pro jiné až moc infantilní, ale určitě pěkná podívaná pro pedofily.

Venus Angelic ukazuje jak se stylizovat
Autor: venusangelic.com
Co na to její rodina? Podle slov Venus o ni maminka rozhodně nemá proč mít strach. Je přeci už patnáctiletá, tedy skoro dospělá slečna.

„Vlastně jí to připadá roztomilé, když nosím takové školácky dětinské oblečky,“ tvrdí Venus. Možná si maminka ale jen říká, že je lepší propadnout panenkám, než drogám.

„Nevím, jestli s tím někdy přestanu. Myslím, že i když vyrostu, budu ve svém stylu pokračovat, protože ho miluji,“ plánuje svou budoucnost panenky dívka.

Autor: bak