Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Pěvecká hvězda nemůže z domu, bojí se

19. dubna 2011 | 14:58

Má tisíce fanoušků po celém světě, její hudební video na serveru Youtube.com bylo shlédnuto už 2,5 milionkrát a ona přesto už dva roky neopustila dům, ve kterém žije. Půvabná Jemma Pixie Hixon (20) z anglického Malvernu totiž trpí agorafobií. Panika z otevřených prostor z ní udělala vězně ve vlastním domě.

„S agorafobií bojuji dva roky. Panikařím vždycky, když se snažím opustit dům, i když vím, že venku není nic, čeho bych se měla bát,“ říká zpěvačka.

Jemma zpívá mix cover-verzí aktuálních hitů a vlastních písní. „Rozhodla jsem se umístit svoje písně na Youtube.com, takže je můžu sdílet se spoustou lidí, i když jsem uvězněna doma,“ říká mladá žena, které k natočení videoklipů stačila webkamera, notebook a mikrofon. Minulý měsíc se jedno z jejích videí stalo nejsledovanějším v Číně. Právě tam a v Japonsku má Jemma nejvíce fanoušků.

 

I přes to, že je krásná dívka s krásným hlasem uvězněna doma, nedostatkem lásky ale netrpí. Má totiž přítele, počítačového technika Charlieho Millse (23). „Charlie má opravdu pochopení. Nemůžeme chodit na rande ven, ale chodí za mnou,“ uzavírá Jemma.

Autor: INT, shp, mivrk