Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Zpověď upírky: Piji lidskou krev, potřebuji to

15. dubna 2011 | 21:51

Stovky lidí zahalených v černém, shromážděných kolem stanů. Vypadá to jako začátek metalového festivalu. Oni ale nejdou na koncert, jsou členy skupiny, ve které se stávají upíry a pijí si navzájem vlastní krev.

Až 3000 lidí ve Velké Británii je členy upírského hnutí. Shromažďují se jednou za měsíc a pijou krev. Každý z jiného těla zúčastněných členů. Pyretta Blaze je inženýrka, navštěvuje každý měsíc toto upíří setkání, které jsou pod dohledem vedoucích vampírů, kterým říkají „Starší“.

„Od dětství jsem cítila potřebu pít krev a vypadat jako upír. Těším se na každé setkání, můžu se napít lidské krve, což  uspokojí moji chuť na další měsíc. Je to opravdu úžasný zážitek. Potom se cítím plná energie jako bych byla znovuzrozená,“ říká Pyretta.

Dodává, že život upíra je vážný závazek na celý život. „Mnozí z nás přišli poprvé s partnery s tím, že budou pít pouze jejich krev. Podruhé už přišli sami,“ prozradila Pyretta.

Mezi vyznavači upírského hnutí je podle Pyretty velké množství vysoce postavených Angličanů. Dokonce stojí v čele hnutí a aby utajili svou identitu nosí masky.

„Nejím česnek, chilli, kari a kořeněná jídla, protože potlačují chuť krve,“a té se Pyretta nikdy nehodlá vzdát. „Navždy zůstanu upírkou, ostatní to musí respektovat,“ uzavíra Pyrretta.

Autor: INT, bali, apk