Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Zpověď prostitutky: V posteli měla i herce!

Fotografie
1. dubna 2011 | 06:00

V posteli měla luxusní prostitutka Kamila soudce, advokáty, významné podnikatele, politiky i herce. Tvrdí to ve své knize Tajný deník. Většinou jsou to prý právě kravaťáci, kteří se nejčastěji chovají jako prasata. A z paměti by nejraději vymazala i některé známé celebrity. Tady jsou její vzpomínky prokládané úryvky z knihy.

„Hlavně inteligenti si vymýšlejí největší prasárny, které si jen dovedete představit. Soudci, advokáti, podnikatelé… pěkná verbež. Lituji jejich manželky. Na veřejnosti se předvádějí, ale co po mně chtěli… Jsi děv…, my jsme si tě zaplatili, tak makej! Prasata!“

Do erotického klubu v centru Ostravy často jezdili i herci pražského divadla. Jednoho z nich by Kamila ráda vymazala z paměti. Dnes prý televizi okamžitě vypíná, sotva ho v ní vidí. „Tento dnes ředitel divadla, který má doma nádhernou ženu, se sápal po tanečnici u tyče, která ani prostituci neprovozovala. Stáhnul ji opilý na parket a tam ji přede všemi málem znásilnil, naštěstí včas zakročila ochranka. Ta holka byla z toho otřesena a mně se ten člověk naprosto zhnusil,“ líčí Blesku Kamila.

Nejsou prý ale všichni stejní. Na špičkového herce, který celkem mladý náhle loni zemřel, prý nikdy nezapomene. „Jeho galantnost k ženám se nedala upřít. Dovedl nám i dlouze naslouchat a jedné slečně finančně velmi pomohl. A on pan herec byl jejím vůbec prvním klientem.

Přišla pak úplně v klidu a bez stresu,“ vzpomíná dnes Kamila. „Nesnáším ale ty kravaťáky. Tenhle má nějaké restaurace, pořádně se neusmál , v sexu byl hrubý a pořád mě chytal za krk.“ Stejně nepříjemný byl podle Kamily i hubený muž z finančního úřadu.

„Náhodou jsem se dozvěděla, že je to šéf kontrolního úseku. Strohý, studený psí čumák, chlap plný arogance… Snad si nepřišel ke mně vybrat svou daň osobně. Odporný perverzník, fuj!“ Jeden z dalších klientů, přísný soudce, také prý nebyl o nic lepší. „Hrozně rád ponižoval kočičky a nadával jim. Ječel, abych na něj mluvila sprostě, že ho to rozhajcuje. Blázne, vzpamatuj se… Běž domů a řvi si na manželku, dostaneš po své nevymáchané tlamě!“

Nejhorší jsou podle Kamily ti, kteří přišli k penězům jak slepí k houslím. „Chovají se arogantně a jednají s vámi jako s kusem hadru. Jako třeba jistý významný ostravský podnikatel,“ podotýká Kamila. O většině na veřejnosti známých klientů měla Kamila jiné mínění.

Tak jako třeba o známém československém hokejistovi z Ostravy. Jako dítě ho obdivovala. Byl hokejovým reprezentantem, vzhlížela k němu vždy s respektem do té doby, než se s ním setkala po dvaceti letech v naprosto jiné roli. Jako s klientem v klubu.

„Málem utopil moji kamarádku při sexu pod vodou. Naštěstí byli v bazénu s dalšími holkami jeho dva známí a dívčinu na poslední chvíli z vody vytáhli. Byla polomrtvá,“ popisuje otřesné zážitky Kamila a přiznává: „To pak ztratíte naprosto iluze o lidech, před kterými jste vždycky měli velký respekt. Jsou vám najednou odporní a hnusní.“

Autor: Ivana Žáková, apk