Sobota 27. července 2024
Svátek slaví Věroslav, zítra Viktor
Polojasno 26°C

Zpověď prostitutky: Zážitky z bordelu líčila manželovi

Fotografie
26. března 2011 | 06:12

Kamila byla vdaná, s dítětem a na mateřské, když naplno začala svoji profesionální erotickou kariéru. Ze servírky v denním baru se změnila na noční erosenku. Vydělávala si peníze sexem a před manželem to tajila. Když na to ale přišel, dokonce mu musela vyprávět, co všechno se zákazníky dělala. I to prozrazuje ve své knize Tajný deník.

Kamila dokončila úspěšně gymnázium a vdávala se po tříleté známosti. Na mateřské si šla načerno přivydělat do malého denního baru v Ostravě-Vítkovicích. „Majitelka si všimla hladových pohledů plných chtíče mužských zákazníků a rozsvítilo se jí v hlavě.“

Kamile nabídla, že může obsluhovat v intimním prostředí maskérny pánské zákazníky. „Tak začala má erotická kariéra. Byla jsem vdaná, s dítětem a na mateřské… A začala jsem si vydělávat peníze sexem.“ Manžel doma hlídal dítě a Kamila mu tvrdila, že pracuje jako noční barmanka. „Stejně mi bylo docela jedno, co na to řekne. Nehleděla jsem vpravo ani vlevo,“ přiznává Kamila.

„První zákazník je za mnou. Uspěla jsem bez ztráty bodu… Hurá za dalšími pány. Ten večer jsem měla ještě dva zákazníky. Ten poslední mi dokonce přidal tisícovku navíc za zvlášť dobře poskytnuté služby. Říkal, že jeho manželka by ke mně měla chodit na převýchovu, protože je tak akorát dobrá do lesa. Jako dřevo! On zas jel jako motorová pila a kosil všechno, co neuteklo… Mě polámal třikrát.“ Odjížděla tehdy domů a v peněžence měla o pět tisíc víc. Manžel jí nedokázal odporovat, i když přišel na to, co dělá!.

„Je to ňouma. Kouká jak vyoraná myš z brázdy. Pochopí vůbec, že jeho ženuška si teď půjde vydělávat majlant?“ Podle Kamily manžel jen počítal peníze, které domů donesla, a přestávalo ho zajímat, jak si je vlastně vydělala. „Někdy se přece jenom ptá, s kým jsem v bordelu spala, jaké to bylo, co jsme všechno dělali, kdo tam chodí, jestli tam přicházejí známí lidé, herci, divadelníci, politici. Jsme oba duševně zdraví, nebo on je nemocný? Živote, jsi plný překvapení.“

A tak mu prý vyprávěla. „Chtěl poslouchat ty nemravné historky, třeba o tom, jak si známý soudce vzal na pokoj tři holky,“ popisuje Blesku Kamila. Pak byl na řadě rozvod... Za psychickou újmu chtěl manžel po Kamile dvě stě tisíc. „Zloděj! O co mě nemohly okrást daně, to musím věnovat bývalému. Hrůza!“ Dala mu sto padesát tisíc, jí zůstal šestiletý syn.

Autor: Ivana Žáková, apk