Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Joanne (†25) vyfotila vlastní smrt!

2. srpna 2010 | 12:43

Joanne Downing (†25) zemřela po pouhých 14 hodinách v nemocnici na zákeřnou meningitidu. Přitom by ji zachránil obyčejný penicilin. Ten jí ale lékaři nedali. Těsně než zemřela, se Joanne vyfotila mobilem a snímky poslala rodině a přátelům.

Nepředstavitelnými útrapami si musela ke konci svého mladého života projít Joanne Downing (†25). Přitom by ji zachránil běžný lék – Penicilin. Ten ale od svých lékařů nedostala a pouhých čtrnáct hodin po převozu do nemocnice zemřela.

3. listopadu loňského roku byla Joanne převezena do nemocnice situované v anglickém hrabství Buckinghamshire. O čtrnáct hodin později zemřela. Proč? Kvůli pochybení lékařů! Udělali jí totiž chybnou diagnózu, na následky které mladá žena zemřela.

V nemocnici nevěřili diagnóze obvodního lékaře

Obvodní lékař dívku poslal do nemocnice po vyšetření, při kterém zjistil, že má dívka zrychlený puls, snížený tlak a vyrážku po celém těle. Jeho diagnóza zněla: Podezření na meningokovou sepci. Docházelo k otravě krve kvůli meningokovým bakteriím. V té chvíli by jí pomohla dávka Penicilinu. Tu ale dívce nedal a poslal ji k odborníkům, kteří ji nechali zemřít!

Doktoři v nemocnici jejímu obvodnímu lékaři nevěřili. Mysleli si, že jde jen o lehkou infekci. To ji pravděpodobně stálo život.

Dostala jen lék proti bolestem hlavy!

Joanne trpěla mukoviscidózou, což je vrozená porucha metabolismu. V nemocnici se tedy všichni domnívali, že jde jen o lehkou infekci spojenou s její vrozenou nemocí. Lékaři si dívku v nemocnici nechali na pozorování. Místo toho, aby jí dali Penicilin, dostala od nich jen lék proti bolestem hlavy.

O vyrážku, která se šířila po jejím těle, se podle britského deníku Daily Mail nikdo nezajímal. Přitom právě tyto pupínky, které se nemilosrdně objevovaly na stále nových a nových místech Joannina těla, jsou známkou meningitidy.

Než zemřela, nafotila své utrpení!

Pro Joanne tedy začal beznadějný boj o život. Její stav se hodinu od hodiny viditelně zhoršoval a žena slábla. Žádný z přítomných lékařů nevyslyšel její volání o pomoc. Penicilinu se nedočkala.

Když mladé ženě došlo, že prohrává boj o život, začala své utrpení fotit telefonem. Snímky poté rozeslala rodině a přátelům. Vlastní matce napsala zprávu: "Stále se to zhoršuje."

To bylo poslední zoufalé volání o pomoc. O čtyři hodiny později mladá žena zemřela. Soudní vyšetřování později dokázalo, že Joanne zemřela na septický šok.

Autor: INT, mivr