Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Nejtlustší žena se v nemocnici ujedla k smrti!

Angličanka se cpala fast foodem tak dlouho, až dostala infarkt a zemřela.
26. července 2010 | 13:18

Sharon Mevsimler (†40), nejobéznější Britka, ležela na nemocničním lůžku a měla držet striktní dietu. Její blízcí jí ale na pokoj tajně pašovali smažená jídla. Britka se doslova ujedla k smrti. Dostala infarkt a zemřela.

Matka čtyř dětí byla závislá na jídle. Vážila neuvěřitelných 286 kilogramů. Svou rodinu prosila, aby jí do nemocnice, kde ležela právě kvůli své závislosti, tajně nosila kvanta nezdravého jídla - smažená kuřata a oblíbený britský fast foodový pokrm, který se skládá ze smažené ryby a mastných hranolků. Nedodržení lékařských pokynů ji stálo život.

Na následky nedodržení naordinované přísné diety dostala infarkt a zemřela. Byla tak obrovská, že když ji nemocniční zřízenci převáželi do márnice, rozbil se jim pod její vahou vozík!

Přejídala se 4 roky

Její manžel Bulent se dokonce vzdal své práce, aby se mohl o Sharon starat. Čtyři roky v kuse se jen přejídala. Nakonec nemohla ani vstát z postele, a tak skončila v nemocnici.

Rodina jí tajně nosila fast food

V pondělí se jeden ze zaměstnanců nemocnice Broomfiled v Essexu, kde Sharon poslední dny pobývala, svěřil deníku The Sun: "Prostě nemohla přestat jíst. Očividně měla vážný problém se stravováním, ale nedělala nic, aby se její situace zlepšila. Ti, kteří za ní chodili do nemocnice, jí neudělali žádnou laskavost."

"Viděli jsme je, jak jí nosí velké porce ryb s hranolkami a smažená kuřata, i když přesně tohle měla zakázáno jíst. Bylo přímo k vzteku pozorovat ji, jak se projídá ke své vlastní smrti."

Už nemohla ani dýchat

Objem Sharoniného těla jí už dokonce tlačil na plíce. Kyslík dostávala pomocí hadiček. Mnohokrát byla upozorněna, že se projídá ke své smrti. Ona se ale odmítala přestat přecpávat. Na začátku tohoto roku jí doktoři podvázali žaludek, ale očividně ani to jí nebránilo v neustálém přejídání se.

Žena tvrdila, že se začala přejídat po porodu dětí v postnatálním období a už nemohla přestat. V nemocnici křičela na personál: "Kdybych byla anorektička, tak by se všichni mohli přetrhnout, aby mi pomohli! Nikdo nemá sympatie s obézními lidmi!"

Projedla se k smrti

Nemocnice, kde byla Sharon před smrtí dva měsíce umístěna, se k úmrtí nejtlustší Britky na své půdě odmítla vyjádřit. Zdroj, který chce zůstat v anonymitě, ale řekl: "Zemřela v sobotu. Zřízenci si museli při manipulaci s jejím tělem dávat velký pozor. Nikdo nemohl věřit, jak je velká. Byla tak tlustá, že nemohla chodit."

Jiný zdroj řekl: "Ze začátku chtěla, aby jí nějaký odborník pomohl. Pak se ale začala vracet do svých vyjetých kolejí. Bylo jí jenom čtyřicet let, ale doslova se projedla k smrti."

Pozůstalí se nyní shánějí po speciální velké rakvi. Sharon zemřela pouhý měsíc poté, co skonal nejtlustší Brit Paul Mason (†49), který vážil 445 kilogramů.

Autor: INT, mivr