Pondělí 6. května 2024
Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav
Oblačno, déšť 21°C

Opilá veverka zdevastovala hospodu! Způsobila škody za tisíce

Opilá veverka v klubovém baru řádila jako smyslů zbavená.
2. srpna 2015 | 20:46

Alkohol je metla lidstva, říká se. Pod jeho vlivem je i jinak mírumilovný člověk schopen dělat věci, které by ho ve střízlivém stavu ani nenapadly. A neplatí to zřejmě jen o lidském pokolení. Své o tom ví majitel jednoho baru, kterého čekalo nemilé překvapení.

"Podlaha byla pokryta rozlitým pivem, ve kterém se válely střepy z rozbitých sklenic a lahví," říká pan Boulter (62), tajemník soukromého železničního klubu.

Ten byl zpočátku přesvědčený o tom, že se do jejich areálu nacházejícího se nedaleko Evesham v anglickém Worcestershire někdo vloupal.

"Pak jsem ale uviděl podivně se potácející veverku, která se vynořila zpoza krabice s chipsy. Spousta sáčků byla otevřená, zřejmě na ni přišel opilecký hlad," dodává teď už se smíchem ve tváři.

A aby toho nebylo dost, pootevřela veverka i výčepní kohoutky, takže pivo teklo na zem proudem. Roztomilý chlupatý živočich tak způsobil klubu škody v přepočtu asi za 15 tisíc korun.

"Ještě nikdy jsem neviděl opilou veverku. Byla pěkně vzteklá. Vůbec nevypadala roztomile jako když ji vidíte v parku. Nakonec se mi ji ale podařilo chytit do odpadkového koše na papír a vypustit ji z okna," říká pan Boulter.

Opilá veverka v klubovém baru řádila jako smyslů zbavená.
Autor: reprofoto INT

Autor: red