Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Muž spolkl celého křečka! Chtěl prý dětem ukázat, že život je zlý

Křeček doplatil na to, že narazil na pološíleného vychovatele.
17. června 2015 | 22:47

Podivné výchovné metody se v internátním zařízení snažil zavést jeden z vychovatelů. Když přistihl děti, jak si hrají s křečkem, ubil ho před jejich očima k smrti a nakonec ho spolkl. Neuvěříte, na co se pak policii vymlouval.

"Poté, co zjistil, že některé děti škádlí roztomilého křečka, ubil ho vychovatel Yu (44) k smrti, před nima ho spolkl a prohlásil, že se z toho mohou poučit, jak těžký život někdy je," řekl policista, který případ na místě vyšetřoval.

K incidentu došlo nedávno v jednom jihokorejském internátním zařízení v městečku Jeongeup v provincii Severní Jeolla. Vychovatel, kterého sedm dětí vidělo zvíře sníst, teď tvrdí, že tak učinil proto, že má "strach z krys" z doby, kdy byl jako dítě pokousán na základní škole.

"Nedokázal jsem mít situaci pod kontrolu a nemohl jsem se udržet," opakuje stále dokola a dodává, že chtěl děti naučit, jak složitý život může být.

Yu, který podle svědků před dětmi také sprostě nadával, musel zařízení opustit. Ostatní rozhořčení učitelé totiž protestovali proti jeho přítomnosti. Rodiče ubytovaných dětí pak podali stížnost na policii, obviňující vychovatele z týrání dětí.

Yu, který se sám dostavil na místní policejní stanici a ke všemu se přiznal, se následně omluvil dětem, rodičům a ostatním vychovatelům. Řekl, že by křečka nikdy nezabil, kdyby věděl, že to bude považováno za formu zneužívání dětí.

Někteří rodiče teď ale tvrdí, že se ostatní učitelé snažili incident utajit a řekli dětem, aby nikomu mimo zařízení neříkaly, co se zde stalo.