Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Nejnovější hit sex shopů? My Little Pony jako nafukovací panna

Podivná panna podobající se Rainbow Dash má příznačný název Sexy nafukovací Pony dívka.
17. června 2015 | 22:00

Velká pevná ňadra, sexy oblé křivky, erotické prádlo... a také ocas a hříva v barvě duhy a místo rukou kopýtka. Ne, nezbláznili jsme se! Novinkou na trhu s erotickými pomůckami je teď nafukovací panna, která má podobu roztomilého poníka, který jednu dobu pobláznil děti na celém světě. Teď po něm šílí pro změnu šílí čínští nadržení muži.

Pamatujete si ještě ten milý animovaný seriál pro děti z 90. let o sedmi dospívajících ponících a magickém přátelství? Rády se na něj dívaly především děti. Roztomilí barevní koníci, kouzelní jednorožci a Pegasové se pak často objevovali v jejich snech.

Není proto divu, že se toho chytili výrobci hraček. Obchody byly brzy plné poníků všech tvarů i velikostí. Motiv barevného koníka s duhovou hřívou a ocasem jste mohli najít téměř na všem. A tahle mánie vydržela dlouhé roky.

Věk nevinnosti je ale u konce. Teď je totiž tahákem nafukovací karikatura poníka s obrovskýma kozama a tělesným otvorem pro sexuální kratochvíle. Na trh ji před několika týdny uvedl čínský výrobce Hongyi a záhy s ní zaplavil oblíbené obrovské prodejní servery.

Kdysi tak čistá a neposkvrněná Rainbow Dash se teď zjevuje ve snech perverzních úchyláků, kteří sní o sexu s kresleným koněm překypujícím láskou s magickými schopnostmi.

Jak výrobce uvádí, sexy nafukovací pony dívka je připravena na vše. I na ty "nejsprostší a nejšpinavější sex party". Vyrobena je totiž z lehce omyvatelného měkčeného plastu.

A pokud se vám nezdá modrá barva dostatečně sexy, žádný problém. Na vaše přání vám poníka rádi přebarví. Problémem není ani jiná velikost.

Podivná panna podobající se Rainbow Dash má příznačný název Sexy nafukovací Pony dívka.
Autor: reprofoto INT