Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Ne luxusní oblečení, ale vtipné vzkazy z lásky

10. února 2015 | 20:13
Prezentace klienta |

Oblíbení fashion blogeři Juraj a Martina spolu sdílejí už více než dva a půl roku nejen své blogy A Fake Artist a Danny rose fashion, ale taky vášeň pro svět módy. Kromě společných akcí si užívají plnými doušky i CrossFit, který teď nabízí módě zcela nové pole působnosti. Jejich vyznání lásky se překvapivě netočí kolem drahých a luxusních značek, ale jsou to především rozkošné drobnosti. Juraj například s oblibou připisuje Martině vzkazy na její lístečky s úkoly.

Kdy jste se poprvé v životě potkali? 

J: Poprvé jsem Martinu potkal na focení editorialu o blogerech. Ten večer jsme si sice neřekli ani slovo, ale naše společná kamarádka mě přesvědčovala, abych Martině určitě zavolal, tak jsem jí napsal. A její reakce byla taková, že nebyla... Ignorovala mě, tak jsem to pak nechal být.

M: (Smích) Ano, Juru jsem tehdy moc nezaregistrovala, a když mi napsal, jen matně jsem si vzpomínala, o koho jde. Ani jsem se neobtěžovala mu odpovídat. Psal mi, že se mu o mně zdálo, což mi připadalo docela divné...

Autor: Marie Bartošová

Co tě tenkrát, Juraji, na Martině nejvíc zaujalo a jak jsi jí vlastně poprvé vyznal lásku?

J: S blogováním jsem tenkrát teprve začínal a Martina už patřila mezi nejznámější blogerky v Čechách i na Slovensku, takže jsem víceméně věděl, o koho jde, ale neznal jsem ji osobně. Na focení mi připadala absolutně nedostupná, odměřená, ale hodně se mi líbila a působila na mě velmi tajemně. A muž samozřejmě vždycky nejvíc chce to, co nemůže mít.

M: O pár měsíců později od té chvíle, kdy mi Jura poprvé napsal, se mi objevil ve feedu na Facebooku status mé známé, který Jura komentoval nějakou vtipnou hláškou, a zesměšňoval v ní svou mužnost. To mě zaujalo, protože nemám ráda muže, co si hrají na machry. A uvědomila jsem si, že to je ten kluk, co mi před pár měsíci psal. Tak jsem mu konečně odpověděla.

Autor: Marie Bartošová

Máte nějaká svá vyznání lásky, která jsou spojená s fashion?

J: Móda je dost velkou částí našich životů a hodně nás sjednocuje. Třeba tak, že jeden dělá fotografa tomu druhému a jako pár nás taky zvou do showroomů a na různé akce. Odpovídáme a sjednáváme spolupráce jeden za druhého a je to super!

M: Juro si ode mě nechá dost poradit, co nosit. Takže mu ráda občas něco vyberu a líbí se mi, když z toho má radost.

Autor: Marie Bartošová

Jaká jiná vyznání lásky společně zažíváte?

J: Pro mě jsou to maličkosti, oba milujeme taky cestování. A nejvíc mě těší, když můžu s Martinou sdílet něco, z čeho je šťastná.

M: Přijde mi strašně srandovní, když mi Juro dopisuje poznámky na moje seznamy úkolů. Ráda si totiž třídím úkoly tak, že si je sepíšu na papír a pak už je jen odškrtávám. Juro mi na ně pravidelně připisuje vtipné poznámky typu "milovat Jurka". Vždycky mě to pobaví. A vůbec vyznání s humorem mám ráda asi ze všech nejvíc. 

Autor: Marie Bartošová

Kromě módy se oba věnujete CrossFitu, jak to jde dohromady s fashion?

J: Tak už jen fakt, že je člověk v lepší formě, automaticky vypadá líp i v oblečení. V CrossFitu dost frčí křiklavé a neonové barvy. V poslední době je fitness stále zajímavějším objektem pro módu a je to vidět také u návrhářů nebo značek, které připravují víc a víc sportovních kolekcí.

Co vás zaujalo na projektu Milky Řekni to po svém natolik, že jste se zapojili taky?

M: Hodně se mi líbilo, že se kampaň zaměřuje na lásku mezi lidmi, která se projevuje v jejich životech specifickými způsoby, které spolu sdílejí. V módě se přirozeně řeší hlavně zevnějšek a bylo určitě velmi zajímavé zamyslet se nad tím, jak nás ovlivňuje zevnitř. A navíc Milka je prostě super!

Autor: Marie Bartošová

Pokud tě zajímají detaily vyprávění Juraje a Martiny, podívej se na www.reknitoposvem.cz.

Kromě jejich příběhu tam najdeš ještě love story dalších 7 párů.

Zábavným testem taky můžeš odhalit, jak bys lásku vyznal po svém ty.

Hlavní motiv svátku zamilovaných je srdce, které si můžeš vytvořit přesně podle svého gusta. Navíc denně odměníme 20 autorů vytvořených srdcí čokoládovými pralinkami I Love Milka.