Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Vzrušující inspirace pro dlouhé zimní večery

www.LELOdesign.cz
20. října 2010 | 00:00
Prezentace klienta |

Blížící se zima přímo vybízí k postelovým hrám. Dny se rychle krátí, rána už jsou chladná, meze dávno studené a v tomto sychravém počasí není nic příjemnějšího, než si zalézt do vyhřáté postele. S knížkou, vyšíváním nebo pletením je to sice prima, ale s někým, kdo vás přitahuje, to určitě bude o hodně příjemnější. A kdyby vás snad nenapadlo, co tam s ním (nebo s ní) dělat, a nebo snad už vášní přímo nehoříte, máme pro vás několik tipů, jak ten oheň rozfoukat.

TIP první – horká voňavá lázeň následovaná lehce erotickou masáží

Napusťte si horkou vanou a kolem ní zapalte několik svíček. Do koupele přidejte čtyři až pět perliček. Perličky vytvoří překrásně vonící bubliny a jemně obarví vodu do červena. Použité ingredience té nejvyšší kvality mají stimulační a relaxační účinek. Zažijete s nimi okamžiky skutečného luxusu.
Po výjimečné koupeli si dopřejte voňavou relaxační masáž a nechte se unášet na vlně pohody. Milostná masážní svíčka obsahuje hodnotné přírodní extrakty a emulze taje při teplotě, která příjemně zahřeje pokožku. Některá ze tří smyslných vůní dodává takové masáži neodolatelnou vášeň i nepoznané romantické okamžiky.

Perličky do koupele, Milostná masážní svíčka
Autor: www.FunToys.cz

Perličky do koupele, milostná masážní svíčka
Zdroj: www.FunToys.cz

TIP druhý – (ne)spoutaná vášeň

Možná vás to vždycky tak trošku lákalo ale nikdy jste se neodvážili to vyzkoušet. Teď je ten správný čas na lechtivý experiment. Ležíte na posteli se zavázanýma očima, ruce i nohy máte přivázané k posteli jemnými saténovými pouty a váš partner vás dráždí peříčkem po celém těle. Místo peříčka můžete použít semišový bičík - vnese do vaší ložnice odvahu a smělost okořeněnou špetkou vzrušující troufalosti.

Dráždící peříčka, saténová pouta, semišový bičík
Autor: www.LELOdesign.cz

Dráždící peříčka, saténová pouta, semišový bičík
Zdroj: www.LELOdesign.cz

TIP třetí – hledejte bod G

Bod G existuje – hlásají jedni. Bod G neexistuje – hlásají druzí. Ať už bod G existuje nebo ne, může být velmi příjemné a vzrušující ho hledat. Vnitřní část klitorisu bývá u většiny žen velmi citlivá a některé z nich jeho vhodnou stimulací mohou dosáhnout orgasmus. Šikovným pomocníkem při jeho hledání vám může být vibrátor G-Ki, který byl k tomuto účelu stvořen. G-Ki je unikátní svým tvarem a především možností „zafixovat“ jej v určitém úhlu tak, aby dráždění bylo co nejpřesnější. G-Ki znamená klíč k hledání G bodu.

vibrátor G-Ki
Autor: www.Honitka.cz

Zdroj: www.Honitka.cz

TIP čtvrtý – vzrušte jej na maximum

Snad každý muž sní o sexu s více ženami. Jak mu však tuto zkušenost dopřát a přitom jej mít stále jen pro sebe? Zkuste si pomoci některým z masturbátorů Tenga, které se nesnaží napodobovat vzhled ženského přirození, ale dokonalé prožitky ze sexu. Zatímco ho budete vášnivě líbat, dopřejte mu dokonalý „orální sex“,který mu prostřednictvím Tenga Deep Throat Cup poskytnete opět vy. Pokud se vám podaří přestat včas, zažijete opravdové rodeo.

Tenga Deep Throat Cup
Autor: www.Honitka.cz

Zdroj: www.Honitka.cz

Klíčová slova: komerční sdělení, inzerce
Diskuse ke článku
.