Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Jak začít koketovat?

Pomozte svému muži být lepším milencem.
16. května 2009 | 05:00

Chtěli byste umět flirtovat, ale myslíte si, že to nezvládnete? Že nejste tak atraktivní nebo svůdní a nemáte takovou vyřídilku jako jiní? Zkrátka že se neumíte dvořit, laškovat a bezpečně se pohybovat na tanké hraně smyslnosti při nezávazné konverzaci?

I mnozí jiní se domnívali, že flirtovat se nedá naučit. Pak se ale přesvědčili, že stačí pár triků a úspěch u opačného pohlaví se hned dostaví.

Jste to vy, kdo si bude hrát!

Úspěch flirtu nikdy není a nebyl založen na fyzické kráse! Bohužel mnohý potenciálně velmi úspěšný svůdník se nechá odradit už jen pohledem do zrcadla, ve kterém vidí jen to, co přesně chce – dlouhý ošklivý nos, velké uši apod. Ale zrcadla vždycky lžou a věřte, že když vyrazíte s dlouhým ošklivým nosem nebo velkýma ušima do baru na lov, vždycky se tam najdou ženy, které přitahují jenom dlouhé nosy a nejraději líbají velké uši...

Vaše hlavní přednosti se stejně ukrývají někde úplně jinde a vaše nedostatky k nim nakonec budou jen přihrávat! Budovat si sebevědomí je běh na dlouhou trať, ale bez něj nemá flirtování vůbec cenu. Začněte proto právě u toho zrcadla a pochvalte se před ním. Jsou to již navždy jen vaše uši a činí vás vyjímečnými!

Kouzlo číslo 1: Úsměv

Nejsou potřeba žádné sociologické statistiky, abychom si jednou pro vždy ujasnili – 100% žen a 100% mužů milují krásný úsměv, který je věnován právě jim! Je to jako malé nenápadné kouzlo vyslané na dálku, lehoučká úklona a poklona druhému, pouto, které umí zázraky!

Nikdy se nazapomínejte smát! Zkuste se jen tak na zacvičenou každý den usmát alespoň na 3 cizí lidi, jedno kde je potkáte. Uvidíte, že vám úsměv okamžitě oplatí a ještě si tak navzájem zpříjemníte den. A to není všechno! Kouzlo úsměvu kouzlí i směrem dovnitř – čím více se budete smát, tím více se bude rozjasňovat vaše nitro a budete-li zářit, budete tak k sobě přitahovat krásné ženy a krásné muže nevyjímaje!

Kouzlo číslo 2: správné oblečení

Jsou hesla, která jsou a budou vždy pravdivá – šaty skutečně mluví . Ale pozor, nikdy nezapomínejte na to, že vše souvisí se vším. Nebudete-li si jisti sami sebou uvnitř, pak jsou vám nejnovější adidasky nebo oblek za desetitisíce úplně k ničemu! Nebudete-li se smát, pak se vám i s tím vnitřním žárem a nejlepším ohozem může stát, že zůstanete v baru úplně opuštěný nebo opuštěná a budete přemýšlet nad tím, jakto, že i ty »pod vaší úrovní« odcházeli domů s někým v obětí.

Takže: Páni, nechoďte na lov nikdy ve špinavých montérkách. A prosím, zkuste nebýt příliš »metrosexuální« ... v okamžiku, kdy si začnete lakovat nehty, nosit stále jen růžová trička a chodit k holiči častěji než ženy, jste obvykle na špatné cestě, jak nějakou skutečnou ženu sbalit.

Dámy, příliš vyzývavé oblečení bude celý večer mluvit za vás! Kouzlo koketérie je v náznacích – svádí a přitahuje jen to, co je skryté, to co se odhalí celé a najednou, začne brzy nudit. Vezmete-li si velký výstřih, pak už není minisukně potřebná, mužský pohled bude pevně fixován a o to jde ...

Kuzlo číslo 3: Naslouchejte

Podaří-li se vám již s vysněným či vysněnou navázat hovor, ukažte v prvé řadě, že umíte naslouchat. Veďte dialog, ptejte se a o druhého se zajímejte. Dokážete-li to v prvním kole, otevře se vám prostor, ve kterém budete moci ukázat všechny své přednosti. Tématu sexu i skrytým narážkám se pro začátek vyvarujte docela, o bývalých partnerech a partnerkách nemluvě...

Kouzlo číslo 4: Pohled

Stejně jako úsměv má pohled jednu velkou výhodu - dá se vysílat na dálku. Zkuste se podívat někomu zpříma do očí a setkání pohledů vydržet. Není to tak jednoduché. Proč? Oči jsou branou do duše a duši, tu si všichni snažíme jen co se patří ohlídat! Stačí jeden pohled do hlubokých ženských očí a můžete být navěky ztracen. Stačí jediný pohled do mužský očí a budete vědět, že tenhle pán je pro dnešní večer váš...

Jeden dobrý tip: Jakmile zaregistrujete, že se váš »potencionální cíl« dívá vaším směrem, podívejte se mu zpříma do očí. Jakmile však postřehne váš pohled a začne se i on dívat na vás, nepatrně dráhou svých očí uhněte za jeho rameno. Tím se z očního kontaktu nenápadně vytratíte a váš protějšek nabude dojmu, že se vlastně on dívá na vás a ne vy na něj.

Kouzlo číslo 5: Alkohol

Hrátky s alkoholem jsou vždy trochu ožehavé a často si nakonec začne hrát alkohol s námi. Hranice mezi »Ještě to zvládnu, ještě jsem vtipný« a »Nic si ze včerejšího večera nepamatuji« je velice tenká, k přešlápnutí s jediným panákem navíc. Ale vzhledem k tomu, že většina našich »balicích akcí« probíhá v jeho společnosti a mnohdy skutečně nesmělým pomůže, je potřeba naučit se na něj vyzrát. Prokládejte alkohol odpočinkovou minerálkou a ani svůj protějšek se nesnažte opít příliš rychle. Jde vám přeci jen o víc, než aby se vzdal bez boje...

Trik na závěr 1. lekce: Zkoušejte to

Flirtování se dá procvičovat kdekoliv a kdykoliv. V autobuse slaďte nenápadně pohyby s pánem před vámi, při odchodu se na něj podívejte a usmějte. Pošťačce, kterou znáte od nepaměti ale jen od vidění, řekněte třeba, že jí závidíte, jak je celý den na čerstvém vzduchu a v kontaktu s lidmi. Uvidíte, jak se rozpovídá a vy budete moci pocvičit, kterak se dámám naslouchá. Každý den je dobrou příležitostí k tomu, aby svůdnice či svůdník ve vás zas o kousíček povyrostl!

Autor: kava
Další články z kategorie