Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Odhalení: Na koho myslíme při sexu s partnerem?!

Fotografie
15. května 2009 | 14:00

Vyzývavá Angelina Jolie, hollywoodský hezoun Brad Pitt, bývalý milenec, kamarád, kolega z práce, obvoďák... Každý čtvrtý Čech a Češka hřeší v myšlenkách ve chvíli, kdy se miluje se svým partnerem!

Stačí zavřít oči a zažít ten nejúžasnější sex s myšlenkou na někoho úplně jiného. Koho ve své představě nejčastěji milujeme, zatímco náš partner sténá rozkoší? A kdo je větší nevěrník – muži nebo ženy?

Všichni si alespoň jednou za život představujeme perfektní sex s neznámým, známým, slavným, vysněným, zkrátka s někým, kdo nás dokáže pořádně nažhavit. Otázka je, kolik z nás si takovou představu dopřává ve chvíli, kdy se miluje se svým partnerem! Unikátní průzkum Blesku odhaluje, že každý 4. Čech a Češka v nejintimnější chvíli se svým partnerem myslí (alespoň občas) na sex s někým úplně jiným! Kdo více? Muži nebo ženy? Možná to bude pro vás překvapením, ale muži vedou před ženami o zanedbatelná dvě procenta! Zatímco 24 % mužů si v intimní chvíli představuje někoho úplně jiného, u žen se dostáváme na 22 %. Hříšné myšlence jsou přitom nejvíce nakloněni vyzrálí třicátníci a čtyřicátníci (muži a ženy ve věku 30 – 44 let). Dosahují až 30ti procent! Nejčastěji v posteli »fantazírují« vysokoškoláci a lidé z menších měst a okrajových vesniček.

335271:gallery:true:true

Miláčku, proč nejsi Pan Božský!
Stejně jako v populárním Sexu ve městě se Sarah Jessica Praker nedokáže zbavit pomyšlení na sex s »Panem Božským«, Češky se ke svému »panu Dokonalému« uchylují v myšlenkách v pětačtyřiceti procentech! 48 % mužů se miluje se současnou partnerkou s myšlenkou na bývalou milenku nebo přítelkyni. A aby toho nebylo málo, do vášnivých představ nám citelně zasahují sexsymboly a idolové! Vyzývavá Angelina Jolie, křehká Lucka Vondráčková nebo vysněná kráska s dokonalými proporcemi. Až dvaatřicet procent mužů myslí v nejintimnější chvíli na svůj vysněný ideál. A to není všechno. Zatímco si nic netušící partner vychutnává slastné okamžiky lásky, jeho protějšek se často v mysli oddává svému známému, kamarádovi nebo kolegovi z práce. V ojedinělých případech i svému lékaři!

Autor: Blesk magazín