Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Zabiják, Bambitka, Cukřenka. Které názvy pro přirození nás rozpálí, a které naopak odradí? 

Bambitka či cukřenka aneb názvy pro přirození
12. března 2024 | 06:00

Pojmenovávání přirození je pro některé z nás stále obrovským problémem, a to i za cenu sexuálního rozpálení a vzrušení partnera. Spousta lidí raději přezdívku pro penis či vulvu kvůli studu zahodí do koše, protože neví, jaký správný výraz použít, aby v posteli nevyzněl trapně.

Už ve školce nás rodiče učili pojmenovávat genitálie, a to častokrát v podobě roztomilých názvů Pipinky a Pindíka, které ale v dospělosti do rozehřátého klína nepatří. Podle lexikografa a spisovatele Jonathona Greena se zaměřením na historii, se kdysi nechal slyšet, že názvy genitálií mohou být jak vtipné, pohrdavé, tak ale i velmi vděčné. Některé nás můžou jak odradit, tak rozpálit, a není divu nejistot, které s sebou do postele nosíme.

VIDEO: Gábi se nebojí zeptat: Jak uspokojit rukou muže lépe než to dovede on sám

Video se připravuje ...
Gábi se nebojí zeptat: Jak uspokojit rukou muže lépe než to dovede on sám • VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ

Ona je Princezna, On Rytíř!

Přezdívky byly vždy v módě a vždy budou, ale jaká je ta správná? Muži udělají cokoliv, aby se k Ní dostali. Ženy si svůj klenot naopak bystře střeží, protože ženino tajemství tam dole je na rozdíl od mužského válečníka velmi citlivé. Proto název pro její Skulinku je o něco jemnější než pro jeho silného Zabijáka. Abychom tedy svůj protějšek v posteli neodradili nevhodným oslovením genitálie, bychom měli pochopit, že žena je citlivá i spolu se svou Princeznou, a muž je od podstaty její Rytíř, který se k ní chce probojovat. Podle toho tedy můžeme volit slova, která nás nebudou nutit mít v posteli jazyk mezi zuby.

Výrazy pro Ni:

Mušlička, Medúzka, Princezna, Skulinka, Lotosový květ, Bohyně, Hlubina, Pokladnička, Buchtička, Koláček, Prcinka, Švestička, Cukřenka, Lyra, Komůrka, Jeskyně rozkoše, Perlička, Jeskyňka.

Věděli jste, že…

Slovo vulva řada lidí používá mylně jako vagína. Vagína je totiž až od otvoru směrem dál dovnitř, a vulva je teprve před otvorem do vagíny.

Výrazy pro Něj:

Pán domu, Válečník, Zabiják, Obušek, Bambitka, Kormidlo, Totem, Rodinný klenot, Pilot, Strážník, Dělo, Kocour, Adept, Mladý kohout, Tygr, Rytíř, Had, Generál.

Autor: Monika Vráblíková