Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Váš účes prozradí, jak dobrá jste v posteli

  • Stejně tak jako z řeči těla, i z vlasů se dá vyčíst, jaká jste milenka.
    16. května 2015 | 06:00

    Vlasy jsou naší chloubou, dodávají naší tváři výraz a snad každá žena si je hýčká. Ale napadlo vás někdy, že podle toho, jak si vlasy upravujeme, se dá odhadnout i to, jakou budeme milenkou? Někomu přijde sexy krátké mikádo, jiná prahne po dlouhých vlnách. Vlasy o nás mnohé prozrazují. Ostatně, každá změna vlasů znamená také změnu v životě, příkladem budiž třeba ženy, které se po rozchodu nechají ostříhat. 

  • Dlouhé rovné vlasy


    Ženy s dlouhými rovnými vlasy bývají tou tichou vodou, která podemílá břehy. Ač se na první pohled zdají být zcela nevinné, když padne tma, probudí se v nich jejich vnitřní striptérka. Chtějí, aby všechno bylo dokonalé. Voňavé svíčky, růžové okvětní lístky, perfektní playlist sestavený z těch nejsmyslnějších skladeb. Zdá se to perfektní, je v tom jen jeden háček. Mají rády, když se na ně dívá víc než jen jeden pár očí!
    Autor: Shutterstock.com

  • Lajdácký drdol


    Ženy s dlouhými vlasy, které nikdy nevidíte s žádným jiným účesem, než je odbytý rozcuchaný drdol, protože vše ostatní zabere moc práce, a na to jsou příliš líné, budou líné i v posteli. Drdol je misionářská poloha mezi účesy. Je mnohem snazší nechat to na chlapovi. Ženy s drdolem baví sex tak pět minut, maximálně deset.
    Autor: shutterstock.com

  • Neobvyklé účesy


    Neobvyklými se myslí třeba číro nebo barvy jako zelená, modrá, fialová, zkrátka něco, co běžně člověk na ženách nevídá. Tento typ žen má sklony k fetišismu, a to takovému, že Padesát odstínů šedi je proti tomu literatura pro děti. Nebojí se cokoliv vyzkoušet, jsou to úplné sexuální průkopnice! Možná po sexu s nimi budete potřebovat den volna.
    Autor: shutterstock

  • Mikádo nebo nakrátko


    Dáváme tyto dva účesy dohromady, protože jsou to dvě strany jedné mince. Obě jsou důsledné až puntičkářské, akurátní a možná trochu kritické. Pokud nebude muž vědět přesně, kam sáhnout, kopačky ho neminou. Na sex na pláži rovnou zapomeňte, těmhle dámám se rozhodně nebude zamlouvat písek v kalhotkách.
    Autor: Shutterstock.com

  • Kudrnaté vlasy


    Tyto ženy milují, když jsou středem pozornosti, všechna světla namiřte rovnou na ně a ony se budou koupat v jejich opojné záři. Jakákoli poloha, ve které se jim takové pozornosti dostane, bude ta pravá. Takže nahoře na kovbojku nebo zezadu na pejska a vlastně cokoli, pokud budete mít zrcadla! Milují drama a můžete počítat s tím, že si budete připadat jako v pornofilmu, se všemi vzdechy a poškrábanými zády!
    Autor: Profimedia.cz

  • Vlnité vlasy


    Ženy s vlnitými vlasy jsou velice emotivní a mají silně vyvinutý pečovatelský cit. Tyhle dámy neprovozují sex, ony se milují. Pozice lžiček nebo jakákoli, kdy si můžou hledět s partnerem do očí nebo mu šeptat horkým dechem do ouška něžnosti, je pro ně výhrou v loterii. Doma mají kolekci úžasně sexy spodního prádla a pohybují se s ladností srny.
    Jaké jsou současné trendy v barvení vlasů?
    Autor: Shutterstock

Klíčová slova:  sex, vlasy, diagnostika, postel, milenka
Diskuse ke článku
.