Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Dosáhněte orgasmu za minutu aneb Nejlepší polohy pro rychlovku

Video se připravuje ...
Pornoherečka radí: Jaké jsou nejlepší polohy na rychlovku ve výtahu nebo restauraci
VIDEO: BPŽ
1. října 2014 | 14:00

I když ráno spěcháte do práce, nebo jste večer unavení k padnutí, vaše libido si může říkat o pořádnou nálož sexu. Nemusíte se přitom něžnostem věnovat hned několik hodin v kuse, někdy je stará dobrá "rychlovka" přesně to, po čem oba toužíte. A abyste při ní měla orgasmus zaručen, vyzkoušejte tyto polohy.

„Záleží na tom, kde se ta rychlovka stane. Pokud je to třeba někde ve výtahu, tak tam asi člověk nebude vymýšlet polohy na zádech, ale třeba v tomto případě je to nejlepší zezadu a rychle, podle toho, kolik to má pater,“ vysvětluje s úsměvem Tarra White. Zezadu se ukazuje všeobecně jako jedna z nejpraktičtějších k tomuto účelu. Jaké další polohy jsou pro rychlovku vhodné?

Stimulace bodu G

Ne každá pozice je vhodná na stimulaci bodu G. Pokud ale patříte mezi ženy, které tato praktika dokáže vystřelit až na oběžnou dráhu, zaujměte polohu při které má penis vašeho partnera v podstatě jen jedinou cestu - přímo ke spouštěči vaší rozkoše.

Klekněte si na všechny čtyři, ruce natáhněte před sebe a zapřete se o ně. Nohy roztáhněte od sebe přesně na šířku partnerových boků a nechte ho, ať do vás vstoupí. Při obzvláště rychlých přírazech pak bude svými houpajícími se varlaty stimulovat také váš klitoris. Dvojnásobný prožitek zaručen!

Polohy pro rychlovku

Pokud váš partner denně zvedá železa v posilovně, nechte ho, ať si zvedne i vás. Postavte se zády ke zdi, partner stojí čelem k vám a zvedne vás tak, že dlaněmi drží váš zadeček, zatímco vaše stehna leží na jeho předloktích. Až do vás pronikne, obejměte ho nohama kolem pasu a zády se opírejte o stěnu.

Pokud může rychlovka proběhnout na podlaze, lehněte si na záda, jako při klasické misionářské poloze, ale nohy pokrčené v kolenou položte partnerovi na ramena. Jakmile do vás v této poloze pronikne, umožněte mu co nejvíce se opřít do vašich nohou. Zvednutá pánev vašemu muži umožní pronikat do vás v takovém úhlu a tak hluboko, že se pod ním budete doslova třást rozkoší.

Autor: red