Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Na vlastní kůži: Poslala jsem muže na kurz sexu!

Zatímco totiž muži získávají sebevědomí svou prací či koníčky, ženy ho získávají úspěšným vztahem!
24. března 2014 | 06:00

Ne, že bych byla sexuálně nespokojená, ale byla jsem zvědavá, co nového a zásadního se na takovém kurzu pro muže může naučit.

"Který normální chlap může proboha jít na kurz sexu? Panic nebo totální looser?", protestoval ze začátku můj partner. Ale nakonec vracel se s názorem, že podobný kurz  by měl absolvovat každý z mužského pokolení. A já jeho názor rozhodně sdílím!

Kurz vede populární sexuální koučka Julie Gaia Poupětová a má s ním poměrně dlouhodobý úspěch. Spokojených žen, kterým se partneři z kurzu vrací zkrátka přibývá.

...
Autor: Shutterstock
Neučí se ani tak o ženské anatomii, jako spíš o tom, jak funguje ženský mozek. Přesněji o pocitech, které ženy pro spokojený sexuální život potřebují. "Uvědomte si, že aby byl dobrý sex, který si vaše partnerka opravdu užije, musí mít hlavně sebevědomí, a to byste jí měl dodat vy," hlásá svým žákům koučka. Zatímco totiž muži získávají sebevědomí svou prací či koníčky, ženy ho získávají úspěšným vztahem!

Nabádá všechny muže, aby nepodceňovali sílu neerotických doteků, nonverbální komunikacie nebo komplimentů. "Nepřesvědčujte svou ženu, že rozhodně nemá velké boky, když to tak opravdu je," radí, "raději si na ní najděte jinou maličkost, která se vám na ní líbí - roztomilé prstíky, jemné vlasy, prohlubeň mezi klíční kostí...".

Úklid
Autor: Shutterstock.com
Radí svým žákům, aby intenzivně vnímali rozdílnost hormonů, které muže a ženu ovlivňují. Zatímco muži potřebují testosteron, žena nutně oxytocin. "Nejlepší zdroj pohody a budování oxytocinu je paní na úklid," míní koučka.

Zasvěcuje muže do ženského myšlení. Žádný chlap totiž u orálního sexu na rozdíl od žen neřeší jestli partnerka není příliš unavená, jestli jí to ještě baví, nebo jestli jí opravdu chutná. Zkrátka spokojený sex začíná v mozku. "A dobrý sex může souviset i s tím, že je špinavé nádobí naskládáno v myčce," říká Julia Gaia Poupětová.

Propaguje, že klitoris není jen malé nervové zakončení, ale že má asi 13 cm a prostupuje celou pochvou. A samozřejmě přidává rady, kde se ho správně dotknout, tedy tak, kde byste ho možná ani vy samy nečekaly.

Můj muž tak konečně pochopil, že supersex není o superdovednostech, ale o pochopení ženského pokolení….

Autor: Alice Rossi