Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Tajemství erotogenních zón: Víme, co ho zaručeně vzruší!

Nepodceňujte kvalitní předehru. Víme, jak ho dostanete do varu.
27. září 2013 | 11:00

Někdy je super jít „rovnou na věc“ a zapomenout na hlazení, dotýkání a mazlení. Poradíme vám, kde hledat partnerova citlivá místa, abyste ho dostala do pořádného varu.

Máte chuť si zaexperimentovat? Prozkoumejte erotickou mapu partnerova těla. Potřebujete na to aspoň hodinu času, absolutní klid, trpělivost a trochu zvědavosti. Postupně se jemně dotýkejte všech částí jeho těla. Začněte u hlavy a skončete u prstů na nohou. Nevynechte ani kousíček jeho kůže.

Sledujte, co ho vzrušuje, co nechává v klidu. Nechte ho, ať vám své pocity popisuje. Budete překvapená, kde všude je citlivý. Pak si role vyměňte a nechte ho, ať zkoumá on vás. Vsadím se, že to bude jedna z nejhezčích milostných předeher, jaké jste spolu zažili, a navíc budete příště vědět, jak na něj.

...
Autor: Shutterstock

Kde a jak hledat

Někdo má místa, která citlivě reagují na doteky, všude po těle, jiný jich má jen pár. Prozradíme vám, kde je najdete i jak je správně stimulovat.

Uši

Ušní lalůčky jsou velmi citlivé na dotek a jejich jemné hlazení, líbání nebo olizování vyvolává slast u mužů i žen. Je na nich totiž tolik nervových zakončení, že jejich stimulace nastartuje rozkoš v celém těle.

JAK NA TO: Chyťte jeho lalůček mezi palec a ukazováček a jemně nechte prsty sklouznout dolů. Tento pohyb chvíli opakujte a pak začněte ucho olizovat špičkou jazyka.

Oči

Kůže na víčkách je citlivá a musíte se jí dotýkat velmi něžně. Vzhledem k tomu, že během doteků musí mít muž zavřené oči, může ho vzrušovat, že celou hru vedete vy a on je tak trochu ve vaší moci.

JAK NA TO: Jazykem přejíždějte oční víčka jemně od středu k okrajům.

Krk

Spolu s klíčními kostmi patří krk mezi nejcitlivější místa na mužském těle, a pokud si dáte práci a pořádně ho prozkoumáte, uvidíte, jak jeho tělem cloumá mrazivá vlna vzrušení.

...
Autor: Shutterstock

JAK NA TO: Na krku ho můžete líbat, jemně kousat, olizovat, ale i hladit peříčkem nebo kostkou ledu. Vyzkoušejte, co s ním udělá, když ho budete zároveň hladit na krku a líbat na uších.

Dlaně a chodidla

Víte, že dlaně mají přes 40 tisíc nervových zakončení? To z nich dělá přímo erotickou bombu. I když na to zapomínáme, hlazení a líbání ruky je nádherná milostná hra, která bude bavit muže i ženy. A podobné je to s chodidly. I na nich jsou tlakové body, které vyvolávají vzrušení.

JAK NA TO: Dlaně se můžete dotýkat i svou tváří, hlaďte ji, olizujte, věnujte se i každému prstu zvlášť. Nevynechte ani místečko. Pak vezměte olejíček a masírujte mu plosky na nohou, prsty, kotníky i nárty. Střídejte něžné a jemné doteky se silnějšími.

Prsa

Myslíte si, že citlivé bradavky a dvorce máme jen my? Vůbec ne. I u mužů jsou plné citlivých bodů. Jen nejsme zvyklé si s nimi hrát, mazlit je a stimulovat. Vyzkoušejte, co to s ním udělá.

JAK NA TO: Můžete je jemně kousat, hladit, olizovat, sát, líbat… prostě cokoli vás napadne. Sama uvidíte, jak moc mu vaše doteky budou příjemné.

Kolenní a loketní jamka

Málokdo ví, jak hodně vzrušivá tato místa na těle jsou. Je to tím, že kůže na loketní i kolenní jamce je mnohem hladší a jemnější než kdekoli jinde a dotýkat se jí je velmi příjemné.

JAK NA TO: Jemná pokožka vyžaduje i jemné doteky. Vsaďte na krouživé pohyby jen bříšky prstů… když uvidíte, jak moc se mu hlazení líbí, jemně ho líbejte. Bude blahem bez sebe.

...
Autor: Shutterstock

Kříž

Podle jógy i tantry máme v bederní oblasti těsně nad zadečkem ukrytou hadí sílu, takzvanou kundalini. Možná právě proto dráždění na tomto kousku těla může vyvolat slastné pocity a někdy dokonce i orgasmus.

JAK NA TO: Masírujte kříž palci nebo dlaněmi pomocí krouživých pohybů.

Laďte tělo i duši

Pokud na vašeho partnera nic nezabírá, milování je pro něj čím dál větší problém, kterému se snaží vyhnout, nehledejte za tím hned jinou ženu. Nejdřív zjistěte, jestli ho něco netrápí nebo netrpí stresem. Obojí dokáže mužům radost s intimity úplně zničit. Stejně důležité je, aby mu fungovalo zdraví.

Potíže se sexem mívají podle odborníků kuřáci, muži s cukrovkou, nemocemi srdce či prostaty a neurologickými nemocemi. Než začnete panikařit, pošlete ho k lékaři. V každém případě buďte velkorysá a velmi ohleduplná.

Autor: Majka Dvořáková