Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Žhavý sex: 5 věcí, které by neměly chybět ve vaší ložnici

  • V posteli se nesmíte nudit, proto si pořiďte svou tajnou skříňku erotických pomůcek a čas od času si ji s partnerem otevřete.
    4. září 2013 | 06:00

    Na začátku jste s partnerem možná vystačili sami, ale během let už sex asi není to, co býval. Abyste si nezevšedněli, nezačali se v posteli nudit a nakonec sex úplně nevynechali, pořiďte si tajnou erotickou skříňku a čas od času z ní vytáhněte nějaké překvapení. Máme pro vás 5 věcí, které by tam rozhodně neměly chybět.

  • Kalhotky bez rozkroku


    Svůdné erotické kalhotky
    Autor: Shutterstock.com
    Sex ve spodním prádle je neuvěřitelně rajcovní záležitostí, krajka či satén krásně hladí na kůži a navíc pokud se nesvléknete do naha, bude mít milování nádech zakázaného ovoce. Buďte „zlobivá holka“ a pro hříšné prádlo si tentokrát nechoďte do běžného obchodu, ale zamiřte rovnou do sexshopu. Vyberte si sexy kalhotky bez rozkroku, ve kterých si můžete užít jak žhavou rychlíku, tak i intimní hrátky v posteli, navíc okraje kalhotek příjemně stimulují erotické body.
  • Šátky, pouta a bičík


    Erotická pouta
    Autor: Shutterstock.com
    Být na chvíli zcela podřízena svému partnerovi, nebo naopak třímat v ruce vládu nad ním, tato situace nevzrušuje jen milovníky sadomasochistických hrátek, ale i ostatní. Okořeňte svůj sexuální život jednoduchými prvky a dostanete velké výsledky. Do své tajné skříňky si dejte hedvábný šátek na zakrytí očí, erotická pouta a sem tam můžete zlobivého partnera poplácat přes zadek bičíkem, ale jen jemně.
  • Elektřina v posteli


    Orgasmus
    Autor: Shutterstock.com
    Chcete zažít sex, při kterém létají jiskry vzrušení? Při elektrosexu to můžete zažít doslova. Až si budete chtít užít něco opravdu zajímavého, vytáhněte z tajné skrýše originální hračku – elektrody napájené devíti volty, které vysílají do těla příjemné mravenčení a vzrušující pulzy, které vás mohou dovést až ke slastnému orgasmu.
  • Anální stimulátory


    Erotické prádlo
    Autor: Shutterstock.com
    Nebojte se svému partnerovi nastavit zadeček. Nemusíte hned provozovat anální sex, ale když necháte svého partnera trošku si s vaším zadečkem pohrát, bude blahem bez sebe. Pořiďte si k tomu účelu anální erotickou hračku a uvidíte, že vás to bude zaručeně bavit.
  • Vibrátor jako třetí do party


    Vibrátor
    Autor: Shutterstock.com
    Necítíte se na švédskou trojku, ale nějaké zpestření by to chtělo? Přizvěte si k milování vibrátor. Vzrušte partnera vlastní erotickou show s vibrátorem, nebo ho naopak dejte do ruky své drahé polovičce a nechte jej, aby vám udělal dobře v zastoupení.

Klíčová slova:  erotika, sex, láska, milování, anální sex
Diskuse ke článku
.