Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Užijte si vášnivý sex! Tyhle milostné předehry musíte vyzkoušet

Bez milostné předehry je sex tak trochu prázdný, nemyslíte?
24. června 2013 | 06:00

Sex není honba za orgasmem, a tak byste neměli zapomínat na pořádnou milostnou předehru. Máme pro vás tipy na milostné hrátky na každý den.

Erotický masáž

Na tuhle předehru budete potřebovat dostatek času, aby jste si ji mohli opravdu vychutnat a také nějaký ten voňavý olejíček. Nejlepší je růžový, jasmínový nebo santálové dřevo, které působí na smysli jako afrodiziakum

Pusťte si příjemnou hudbu a pomalu svlékněte partnera i sebe, zavažte partnerovi oči a položte jej na břicho. Rozemněte v dlaních masážní olej a začněte masírovat na ramenou a zádech. Přejíždějte rukama podél páteře, pokračujte na hýždích a nezapomeňte ani na stehna. Obraťte partnera na záda a věnujte se jeho obličeji, prsům i břichu. Zatím se vyhněte intimním partiím, i když vám je partner bude vzrušeně nastavovat. Raději se zaměřte na masáž chodidel, která ho přivede doslova do varu. Při masírování nevyužívejte jen rukou, ale zasypte jeho tělo polibky a používat nezapomeňte ani jazyk. Třete se svým nahým tělem o jeho a ž bude jeho vzrušení dosahovat extáze, zaměřte se na jeho chloubu.

Žhavý film

Nečervenejte se při představě, že si máte do ložnice vpustit milující se páreček pornohvězd. Zkuste a uvidíte, třeba se to vám i partnerovi bude líbit. Pro začátek zvolte lehčí erotiku, navoďte příjemné intimní osvětlení, oblékněte si něco hezkého a vplujte s partnerem do postele. Nemusíte se na film dívat, stačí mít cizí vzdechy jako kulisu k těm vašim.

sex
Autor: Shutterstock.com
Sexy taneček

Že neumíte tancovat a vás partner se při hudbě klátí jako slon v porcelánu? Nevadí, na tenhle taneček nemusíte ovládat ani valčík ani sambu, postačí vám jen fantazie. Pusťte pomalou hudbu, přizvěte si partnera a začněte se smyslně vlnit v bocích kolem něj, jako kolem tyče. Třete se o partnera intimními místy a zahrňte jej u toho polibky a jemnými vzdechy do ouška. A když partnera budete mezi houpavými pohyby ještě svlékat, věřte, že song ani nedohraje a vy už budete v posteli.

Vzrušující zpráva

Navnaďte svého partnera na večerní hrátky ještě než se dostane domů. Pošlete mu vzrušující a nemravnou zprávu, ve které popište co a jak byste chtěla večer dělat. Popište cestu k orgasmu, kterou spolu v posteli podniknete a věřte, že v práci nezůstane přesčas ani minutu.