Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Za velikonoční koledu orgasmus!

22. března 2013 | 00:00
Prezentace klienta |

Velikonoce nemusí být jen o malovaných vajíčkách a pomlázce. Zkuste pojmout tento svátek trochu jinak, třeba více eroticky. Zaručujeme vám, že se tím stanou vaším nejoblíbenějším časem v roce!

Hody hody doprovody dejte vejce malovaný! A nemáte-li malovaný, dejte těm větším klukům za koledu originální výslužku – masturbační vajíčko Tenga.

 

Vajíčka Tenga  jsou malá, nenápadná, avšak velice šikovná. Každé z nich má jinou vnitřní strukturu a díky přibalenému lubrikačnímu gelu jsou připravená k okamžitému použití.

Vajíčka Tenga jsou k dispozici jednotlivě, nebo v efektním platíčku 6ti různých originálních vajíček.

Autor: www.intimity.cz

 

 Tradiční a klasická FIFI – jedinečný „králíček“


Je Joue stvořilo FiFi pro potěšení náročných žen. Hlavní předností králíčka FiFi jsou tři nezávislé motorky, které poskytují neuvěřitelně intenzivní vibrace a mnoho masážních programů. Slouží k současné stimulaci bodu G a klitorisu.

Sametově hladká a perfektně tvarovaná hračka nabízí dokonalou masáž klitorisu a vnitřní stimulaci zároveň. FIFI je obdařena hned třemi vibračními body – na těle a na obou pevných, ale zároveň pružných výstupcích, „králičích ouškách“, objímajících klitoris z obou stran. Díky třem různým motorům, které nabízejí pět vibračních úrovní a pět stimulačních programů, je FIFI naprosto jedinečná a schopná poskytnout každému naprosto fantastické vzrušení a potěšení.

Autor: www.intimity.cz

FIFI je navržená pro klasickou vnitřní stimulaci a masáž klitorisu. Zažijete s ní okamžiky naplněné vzrušením, extází a naprosto úžasnými orgasmy. Před divokou jízdou vyzkoušejte nejprve příjemnou stimulaci klitorisu pomocí vibrační špičky. Dva přizpůsobivé výstupky, tzv. ouška, která jsou velmi šikovná, obejmou váš klitoris ať už má jakýkoliv tvar. Lze s nimi pohybovat a objevovat slastná tajemství přímé i nepřímé stimulace klitorisu nebo celkové masáže v oblasti genitálií. Díky pěti vibračním úrovním a pěti stimulačním programům vám FIFI vyjde vstříc v každém okamžiku a uspokojí nejedno vaše přání. Experimentujte a objevte svou perfektní kombinaci.

Nezapomeňte na lubrikační gel! Při používání našich hraček doporučujeme lubrikační gely na bázi vody, se kterými budou vaše zážitky mnohem příjemnější.

Autor: www.intimity.cz

FiFi nabízí

  • 3 vibrační motorky (v těle a v každém oušku)
  • 100% vodotěsné provedení
  • 100% čistý, zdravotně nezávadný silikon
  • nadstandardní výkon vibrací
  • mnoho masážních programů
  • vibrace přecházející mezi jednotlivými částmi
  • intuitivní ovládání
  • několik úrovní výkonu (od jemných pulzů po intenzivní vibrace)
  • rychlé nabíjení magnetickým konektorem

Nabíječka JE součástí dodávky.

Více informací najdete na stránce www.Intimity.cz nebo www.tenga.cz