Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Je to láska, nebo krátkodobý románek? Podle těchto znaků to hravě poznáte!

Je to láska, nebo krátkodobý románek?
21. března 2024 | 06:00

Osudově jste se potkali a máte toho spoustu společného? Po úspěšném rande si říkáte, že by to mohla být konečně ta „pravá láska“ na celý život, ale jeho signály vám zamotávají hlavu, protože hovoří o opaku?

Ženy jsou vskutku velmi chytré a intuitivní bytosti, ale o jejich předtuchách, hlavně těch nepříjemných, je občas musí utvrdit někdo jiný. Pokud v takovém případě cítíte nejistotu, tak je dost možné, že vaše „randíčkování“ je pouze krátkodobý románek. Jak se tedy chová takový muž, který touží po dlouhodobém vztahu?

VIDEO: Čínský horoskop 2024: Láska a vztahy

Video se připravuje ...
Čínský horoskop 2024: Láska a vztahy • VIDEO: Videoredakce ženských titulů

Začátek je jako puzzle Na začátku vztahu rozhodně nezapomeňte být nevšedně vnímavá. Každý z nás má totiž jiné povahové rysy. Někdo umí složit hodnotné lichotky hned na začátku, jiný až po čase. Někdo má čas si s vámi psát celý den, jiný má spoustu práce, a zkrátka nemůže být stále na sítích a psát vám každých pět minut. K tomu, abyste dokázala určit, zda některá z níže uvedených věcí je opravdu signálem k tomu, že to s vámi muž myslí vážně, je potřeba nasnímat nejen jeho osobnost, ale také životní styl, a postupně si jeho činy s jeho osobnostními rysy a lifetylem spojit – ovšem ne naivně!

Má tedy význam s ním ztrácet čas? Podívejte se na váš vztah tak, jak to s ním doopravdy je, a zda to s vámi myslí opravdu vážně:

  • Vše řekne na rovinu a zajímá se o váš život.
  • Nelichotí povrchně jen vzhled, ale také vaše úspěchy a vaši osobnost.
  • Mluví s vámi o budoucnosti a říká „my“ a „naše“.
  • Seznámí vás s přáteli a nebojí se s vámi se ukazovat na veřejnosti.
  • Je vám oporou i v dny, kdy se vám nedaří.
  • Nejste jediná, kdo iniciuje schůzky.
  • Pamatuje si o vás drobné detaily.

Cítíte-li jakékoli pochyby, dbejte své intuice! Pokud se vztah nikam neposouvá v jakékoli oblasti, odejděte. Raněné srdce se pak léčí jen velmi těžko a daný muž si bude užívat vesele i jinde, zatímco vy se pak budete dlouho léčit z nedůvěry k mužům.

Zahoďte růžové brýle a ptejte se…

Než se vztah stane vážným, je dobré zajímat se také o to, zda dotyčný stále i během randění s vámi nehledá jiné ženy na seznamkách, či s kolika ženami před vámi chodil. I to může totiž o protějšku leccos napovědět.

Věděli jste, že…

Podle vztahového kouče Jonathona Aslaye muži hledají vážnější vztah se ženami, s nimiž byli na schůzce alespoň desetkrát.

Autor: Monika Vráblíková