Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

V životě jsem ta druhá: Co zažívá milenka?

7. září 2020 | 10:00

Status milenky dává zpočátku pocit svobody, cítíte vášeň a touhu. A souhlasí s tím i Karolína, která vstoupila do vztahu s ženatým mužem v době, kdy se rozváděla s manželem...

Druhá v roli milenky

Milenec byl novým impulzem, který Karolíně dodal křídla a sílu dotáhnout rozvod do konce. Na začátku ji navíc zahrnoval i luxusními dárky, přesto ji od začátku dával najevo, že před manželkou nemá přednost a on nehodlá svůj stávající vztah měnit.

Nedokáže to skončit

Karolína s Vladimírem se scházejí jednou až dvakrát týdně, většinou v jejím bytě. Někdy jdou na večeři nebo jedou někam za Brno, aby je náhodou někdo spolu nepotkal. Když jsem se jí ptala, proč románek, který nemá budoucnost, neukončí, odpověděla mi, že to nedokáže, protože Vladimíra miluje.

Miluje se s oběma

Karolína přiznala, že myšlenka, že se Vladimír miluje s ní i s manželkou, jí dobře nedělá. „Vím, že rozchod je jediné možné řešení, ale otázkou je, kdy najdu odvahu to skončit,“ přiznává, a dodává, že Vladimír jí tvrdí, že svou ženu nemiluje, ale nikdy ji neopustí, takže Karolína zůstane na pozici té druhé.

Přečtěte si příběhy dalších žen, které jsou v životě druhé v různých rolích. Jaké je to být druhou manželkou? A druhou dcerou? Příběhy skutečných žen a také rady odbornice a vztahové koučky, Lenky Černé, najdete v aktuálním čísle Blesku pro ženy, které koupíte v novinových stáncích nebo si je můžete objednat v tištěné či elektronické podobě v našem iKiosku ZDE.

titulka Blesk pro ženy
Autor: red

 

 

Autor: red, Jindra Pelikánová