Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Jak přežít, když se vám rozvádějí kamarádi? Odbornice radí, jak zůstat nestranní

Když se vaši přátelé rozvádějí, snažte se být nestranná
20. února 2020 | 06:00

Máte je ráda oba. Jenže oni jeden druhého už nemohou vystát. Když se vaši přátelé rozhodnou jít od sebe, nezasáhne to jen je samotné a jejich rodiny. Dotkne se to všech, kteří se s nimi stýkali, když byli ještě pár.

Byli jste si vzájemně na svatbě, trávili jste společně dovolené, jezdili na výlety, zažili pár báječných mejdanů, později si hlídali děti a pomáhali si, když bylo potřeba opravit něco v bytě, odstěhovat těžké krámy nebo cokoli jiného. Jenže najednou se něco pokazilo a vaši přátelé spolu nejen nechtějí strávit zbytek života, jak původně plánovali, ale nevydrží spolu ani v jedné místnosti.

Vás to mrzí, pískat jim to ale nechcete, a pokud chcete, dobře vám radíme – nedělejte to. Pod pokličku hrnce, ve kterém se uvařil svár, nevidí nikdo jiný než oni dva. Budete mít dost starostí i bez vměšování se do problémů druhých.

Pokud jde o rozhádaný pár vašich přátel, doporučuji zůstat stát pevně mezi oběma vztahy, tedy mezi vztahy každého z páru vůči vám a vztahem mezi nimi dvěma navzájem. Jak na to? Představte si, že jste

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.

Autor: han