Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Chcete svého expartnera získat zpět? Takhle to ale nikdy nedělejte!

  • 1. září 2019 | 06:00

    Rozešli jste se a ráda byste se s tím konečně vyrovnala. Jenže na něj nedokážete zapomenout. Uvědomila jste si totiž, co vše jste v něm ztratila, a jste rozhodnutá získat jeho lásku zpět. Proč ne, naděje tu vždy nějaká je. Jen byste se měla vyvarovat několika důležitých chyb, které mohou všechno pokazit.

    Říká se sice, že dvakrát nevstoupíš do stejné řeky… Ale pokud jste přesvědčená, že váš důvod rozchodu nebyl natolik vážný a vaše touha po něm není jen převlečený strach ze samoty a hledání nového partnera, jděte do toho! Víte ale, co určitě nedělat, abyste neztratila nejen svou hrdost, ale také naději, že se vám povede vybojovat to, co si přejete?

  • Neustále ho nekontaktujte

    návrat ex
    Autor: istock

    Možná to zní paradoxně, ale alespoň na nějaký čas byste se o to měla pokusit. Zkuste se dělat vzácnou a dát mu najevo, že dokážete svým způsobem žít i bez něj. I když ve skutečnosti cítíte opak a chodíte všude jak tělo bez duše. Odolejte touze ho pod jakoukoli záminkou kontaktovat, posílat mu denně fotky nebo zprávy. On také potřebuje nějaký čas, aby zjistil, zda vás postrádá...

  • Nedoprošujte se za každou cenu

    návrat ex
    Autor: istock

    To, že by se k vám měl vrátit, musí také zjistit sám. Tím, že na něj budete naléhat, citově ho vydírat, nebo dokonce prosit, aby vás zase miloval, protože jinak pro vás skončí svět, nezískáte vůbec nic! Naopak. Hrozí, že ho tímhle chováním ztratíte napořád. Nikdy ze sebe nedělejte chudinku a neztrácejte svou úctu a soudnost. Za to žádný chlap nestojí!

  • Nesnažte se v něm probudit žárlivost

    návrat ex
    Autor: istock

    Chcete, aby si uvědomil, o co přišel, a viděl, že jste v pohodě a taky žádaná? Určitě to ale nedělejte "okatým způsobem". Tedy tak, že budete na sociální sítě ládovat jednu fotku za druhou, kde jste v sexy pózách, a navíc ještě v objetí cizích mužů. Možná mu to nebude příjemné a žárlivost to v něm nějakou vyvolá, ale tohle není opravdu ta správná taktita, jak ho nalákáte zpátky. Klidně se na nějakou dobu odmlčte i tady. Šance, že on zjistí, že mu opravdu chybíte, bývá i tehdy, když o vás nebude mít nějaký čas skoro žádné informace.

  • Neodpovídejte hned

    návrat ex
    Autor: istock

    Pokud se on spojí s vámi, dejte si s odpovědí aspoň trošku na čas – jinak to bude vypadat, že neděláte nic jiného než že celé dny sedíte s mobilem v ruce a čekáte jen a jen na jeho zprávy. Přestože byste ve skutečnosti za ním běžela okamžitě a padla mu do náruče, nedávejte mu tak zjevně najevo, jak jste nadšená, že se konečně ozval – a že na kafe si uděláte čas kdykoli, i kdybyste kvůli tomu měla zrušit lekci jógy, drink s kamarádkou, nebo dokonce odlet na dovolenou… Pokud o kontakt s vámi opravdu stojí, bude se snažit dál. Nerušte kvůli němu své vlastní plány!

  • Nepřetvařujte se

    návrat ex
    Autor: istock

    Podařilo se vám se s ním sejít a chcete mu ukázat, že jste se změnila? Že už neděláte všechny ty chyby, které mu na vás vadily? Určitě to nedělejte způsobem, že se začnete přetvařovat a hrát najednou ideální partnerku podle jeho představ. Na to pravděpodobně stejně neskočí. A pokud ano, odpovězte si upřímně na otázku: "Chci být za každou cenu s někým, kdo mě nebere takovou, jaká jsem?" A ve vztahu, kde se jen přetvařujete a nemůžete být sama sebou, nemá cenu být. Zamyslete se nad tím, komu vlastně lžete. Jemu, nebo spíš hlavně sama sobě?

Autor: beni
Diskuse ke článku
.