Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Nechceme navazovat vztah s kosmickou dělohou: Jsme ženy i bez seminářů!

  • Pokud vám dělá radost hledání vnitřní ženy, je to naprosto v pořádku
    6. března 2016 | 06:00

    Mít ráda sama sebe je důležité. Snažit se uvědomit si "co chci a kam jdu", to je v pořádku. Absolvovat kvůli tomu přednášku, workshop nebo seminář s bláznivým názvem je taky fajn. Ať každý dělá to, co je pro něj dobré. Ale znáte to – čeho je moc, toho je příliš. Abyste náhodou při hledání té vnitřní ženské energie neztratily spojení s tou mužskou.

  • Každému podle jeho gusta

    Cokoliv si přejete, může se splnit.
    Autor: profimedia.cz
    Jsem žena a jsem ženou ráda, řekne určitě řada z nás. Některé to tak nemají a hledají způsob, jak toho dosáhnout. A my jim přejeme úspěch. Mít ráda sama sebe a vědět, co chci, je jeden z největších životních darů. Pokud k tomu dotyčným dopomůže tantra, seminář sedmi závojů, osvícené lůno nebo synchronizace cyklů s Měsícem, fajn. Jen se, prosím, nedívejte skrz prsty na nás, které nemáme potřebu hledat v sobě svou vnitřní divošku. Možná jsme ještě neabsolvovaly hodnotný dialog se svou dělohou, ale možná taky nemáme zájem.
  • Menstruace? Díky, raději sama

    Vyražte do Londýna s kamarádkou a užijte si dlouhé hodiny plné nákupů.
    Autor: shutterstock.com
    Máme své kamarádky, které s námi sdílejí dobré i špatné. Možná je někdy poprosíme o intimní hygienickou potřebu a zjistíme, že jsou naše cykly synchronní (a dost možná taky ne). Ale nemáme úplně potřebu tyto přírodní pochody společně sdílet, protančit je a řídit jimi běh vlastních životů. I tak jsme plnohodnotné nositelky ženské energie.
  • Harmonie všehomíra

    Podle některých výzkumů až 75 % nádorových onemocnění způsobují chemické látky, kterými se během života obklopujeme.
    Autor: SHUTTERSTOCK.COM
    Pokud někdo hledá rovnováhu v napojení svého lůna na osu východ-západ, je to jeho věc. Nás nechává kosmická děloha chladnými. Svou rovnováhu a chuť do života hledáme v rodině, přátelích, v práci, v pohybu nebo dobrém jídle, v koníčkách a také v přírodě. Rády se v ní i jen tak procházíme a pozorujeme ji, aniž bychom nějak nutně pátraly po životadárných vibracích. A některé z nás se dokonce těší na jarní úklid!
  • Dialog možný pouze s dělohou

    Potkaly jsme se v Řecku
    Autor: Shutterstock.com
    Věříme, že fáze Měsíce mají určitě na přírodu i náš život vliv. Vedle toho je tady ale spousta dalších věcí, které hrají svou roli: naše odhodlání, naše připravenost, naše otevřenost a naše morálka. Těšíme se, že jednou budeme rozmazlovat svá vnoučata, i když předtím neabsolvujeme seminář s názvem Fresh menopauza či Cyklická žena.

    Jsme ženy, které neabsolvovaly žádný seminář o "tančení s vlky". Možná se té přemíry ženské energie tak trochu děsíme, protože chceme mít uvnitř cit a místo i pro tu mužskou. Chceme tu mužskou energii mít ve svém životě a po svém boku. Nerady bychom, aby to jediné, s čím si můžeme večer povídat, byla naše kosmická děloha.

Autor: is
Diskuse ke článku
.