Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Sedm věcí, které před partnerem pokud možno nedělejte!

  • Některé věci se před partnerem prostě dělat nemají.
    31. července 2015 | 06:00

    Jsou věci, které muži o ženách vědí. Dokonce přijímají, že to tak musí být. Přesto – i v tom nejintimnějším období – jsou raději, když se žena podobných projevů zdrží. Někteří muži prostě neberou jako důkaz lásky to, že si před nimi klidně holíte intimní partie. Není to pro ně důvod k rozchodu. Jen drobnost, bez které by se raději obešli. Které věci byste tedy podle mužů před nimi dělat nemusela?

  • Likvidace chloupků a pupínků před zrcadlem

    Samy sebe vnímáme mnohem hůř, než nás vidí lidé okolo nás.
    Autor: Shutterstock.com
    Většina mužů chápe, že kosmetická péče je potřeba. "Ale když si Míša přinese celou svou výbavu večer do postele, začne se šklebit do zrcadla a komentovat každou nerovnost své pleti, jdu raději vedle," popisuje devětadvacetiletý Standa a dodává: "Navíc vím, že se kolem postele budou v tu chvíli válet použité odličovací ubrousky a další věci, a to si klidně počkám, až tahle procedura skončí."

  • Používání toalety s otevřenými dveřmi

    Za častými záněty močových cest může být nošení nevhodného spodního prádla nebo i špatný posed na záchodě.
    Autor: Shutterstock.com

    Někdy si člověk i uprostřed plamenné diskuse musí odskočit. "Klára má občas při debatách tendenci nechat si pootevřeno a mluvit na mě z toalety," říká pětatřicetiletý Martin. "Chápu, že to tak možná dělala s dětmi, když byly malé, ale mně to není příjemné. Vždycky jí beze slov zavřu, většinou se neurazí a chápe to, ale zanedlouho to klidně udělá zas."

  • Holení intimních partií

    Autor: Shutterstock.com

    Pokud do holení intimních partií svého partnera přímo zahrnete, může to být hezký intimní zážitek. Pokud si v koupelně čistí zuby, a vy tam vletíte s tím, že si jen potřebujete oholit nohy, podpaží a tak dále, většinou se to nesetká s úspěchem. Tohle by mělo podle většiny chlapů zůstat za zavřenými dveřmi.

  • Používání dentální nitě mimo koupelnu

    ...
    Autor: Shutterstock.com

    Někteří zubaři sice apelují na veřejnost, aby se nebála čistit si zuby kdykoliv a kdekoliv, většina z nás má ale jasno: zubní hygiena patří do koupelny. A to čištění jak kartáčkem, tak dentální nití.

  • Nekonečné telefonáty s kamarádkami

    ...
    Autor: Shutterstock.com

    Nekonečné hovory s matkou o každičké minutě života vašich dětí dokážou muže patřičně otrávit, obzvlášť tehdy, když u toho chodíte po celém bytě a jemu se zdá, že ho pronásledujete. Stejně tak večerní hovory v obývacím pokoji s kámoškou, kdy on se chce dívat na televizi, a přitom musí poněkolikáté poslouchat, jak se snažíte kamarádce poradit, jestli tomu bídákovi podesáté odpustit. Zkuste zajít do jiné místnosti a tam během telefonování setrvat. Uvidíte, že chybu neuděláte.

  • Říhání a ulevování si

    Hranolky mají vysoký glykemický index, který zvyšuje hladinu glykogenu, který se z těla vyplaví při sportu. Dovolit si je ale mohou maximálně vytrvalostní sportovci.
    Autor: Shutterstock.com

    "Já netvrdím, že holky neříhají a nepotí se," popisuje šestadvacetiletý Jaromír. "Ale chodil jsem jednou se slečnou, která měla pocit, že tyhle projevy jsou přece před druhými normální. Já si to ale nemyslím – před kolegy při obědě taky nekrkám, tak nechápu, proč bych to měl dělat doma."

  • Oblékání formujícího prádla

    spodní prádlo stahovací
    Autor: Mango.cz

    Nasoukat se do stahovacího prádla dá někdy pěkně zabrat. Člověk si u toho připadá i sám komicky, takže je víc než jasné, že v očích někoho druhého (muže) bude vypadat jako mimozemšťan. Pokud můžete tuto proceduru absolvovat o samotě, vašemu protějšku prokážete milou službu.

Autor: is
Diskuse ke článku
.