Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

7 rad, jak úspěšně randit: Co vzkazují dospívající děti svým single rodičům?

  • Nechte si ohledně randění poradit od dětí!

    Fotogalerie

    1 fotografie

    28. června 2015 | 06:00

    Jestli tě má opravdu rád, tak se sexem počká. Chovej se tak, abys nechoval. Podobných rad mají dospělí pro své randící děti celou přehršel, ačkoliv sami někdy ve stejné oblasti tápou. A přitom by jim prospělo, kdyby si někdy nechali poradit právě od nich. Ono není špatné nechat si do svých stereotypů fouknout svěží vítr... Jak zlepšit randění a co bychom podle dospívajících měli změnit?

  • Rozjeďte to na více frontách

    Smlouvu si můžete sjednat přes internet.
    Autor: Profimedia.cz
    Píšete si se spolužákem ze základky a vypadá to, že byste si mohli vyjít? To vám přece ale nebrání zaflirtovat si s kolegou z práce. Leckteří dospívající to také mají rozjeté na více frontách. I když je někdo někam pozval, ještě není ruka v rukávu. Párkrát si s někým vyjít a zároveň zůstat na seznamce ještě není nevěra!
  • Přestaňte s nekonečným mailováním

    žena, počítač, seznamka
    Autor: Shutterstock
    Zaujal vás někdo na sociální síti? Mailujete si a strašně vás to baví? Nejvyšší čas to skončit – a jít se poznat tváří v tvář. Jo, jo, vaše děti by vám mohly vyprávět, kolik takových tu bylo, vtipných a zábavných v e-mailech... Jenže v reálném světě si nemohli hned všechno vygooglovat. Svůj vtip třikrát přepsat, než měl tu správnou pointu. A navíc – jiskření a tu správnou chemii se zatím ještě inženýrům k e-mailům připojit nepodařilo. 
  • Na prvním dojmu záleží

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Samozřejmě že záleží na tom, jací jste doopravdy, co se skrývá pod tou slupkou a tak dále a tak dále. Ale proč byste kvůli tomu nemohli zaujmout na první schůzce? Užijte si to, vystajlujte se tak, aby vám to pořádně zvedlo sebevědomí, ale aby vám to bylo ještě příjemné. Kdy vytáhnout ty hezké šaty, které jste si koupila před lety s tím, že se jednou budou hodit? Nebo proč si rovnou nekoupit něco nového, že?
  • Nudí vás? Dejte mu sbohem

    Rande
    Autor: Shutterstock
    Každý má právo být na první schůzce nervózní, že se všechno nemusí povést hned napoprvé. Ale pokud jste si jistá, že nefunguje vzájemná chemie a že to není ono, skončete to. Nemějte pocit, že byste s ním měla jít někam "na oplátku". Ze slušnosti nebo ze soucitu. Že byste ho snad mohla ranit... Je dospělý. Přežije to. A čím dřív se to dozví, tím lépe.
  • Nečekejte na třetí rande

    Okouzlil mě natolik, že jsem se chtěla rozvést
    Autor: profimedia.cz
    Pokud všechno naopak funguje báječně, vy se skvěle bavíte, a dokonce po dlouhé době cítíte, že vám horkost stoupá do tváří... A říkáte si, že byste strašně, ale strašně chtěla, ale asi se to nehodí... Vykašlete se na to, co se hodí, a co zase ne. Nečekejte na třetí rande a užijte si sex klidně dnes večer. Jestli to s ním má vyjít, tak to vyjde. Tečka.
  • Zkuste kvůli němu něco nového!

    ...
    Autor: Shutterstock
    Pozval vás někam znova? Hurá! Ale – na kolo? Panika! Nemáte co na sebe, dlouho jste na něm nejela... Ale na druhou stranu – proč nezkusit něco nového? Vaše dcera se kvůli svému hokejistovi učí nazpaměť názvy týmů v NHL, kamarádčin syn se stal fandou pódiových skladeb aerobiku... Překonejte svůj strach z výšek nebo z mořské nemoci a vyrazte někam, kde jste dlouho – nebo třeba nikdy – nebyla.
  • Neříkejte dětem, že je to jen kámoš

    ...
    Autor: Shutterstock.com
    A když máte pocit, že byste ho ráda vídala dál, a tušíte, že je ten pocit opětován, řekněte to dětem na rovinu. Klidně s tím, že nevíte, jak se to vyvrbí dál, ale že teď tu s námi občas bude snídat pan XY. Sama jistě nejlépe poznáte, kdy je vhodná chvíle: že není dobré dětem ukazovat úplně každého. Na druhou stranu pokud ve vašem životě už hraje zásadnější roli, je dobré jim to dát vědět.

Diskuse ke článku
.