Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Kdy je ten správný čas pořídit si milence?

  • Milence si může najít každá z nás. Otázkou je, jestli po něm toužíte a z jakých důvodů?
    9. března 2015 | 06:00

    Říká se, že i ti nejhodnější muži svou ženu nebo partnerku aspoň jednou v životě podvedou. Netvrdím, že je dobré být nevěrná nebo že mít milence je vždycky výhrou v loterii. Ale v minimálně těchto pěti případech byste o něm uvažovat mohla.

  • Když je vaše sebevědomí pod bodem mrazu


    Máte pocit, že je to snad sto let, co vám někdo vysekl poklonu? Cítíte se nemožná, stará, neatraktivní? Okamžitě s tím něco udělejte! Pokud máte příležitost, hoďte se do gala a vyrazte někam do společnosti. Nasaďte neodolatelný kukuč, nahoďte úsměv a sledujte… Pokud nebudete v ryze dámské společnosti, určitě se někdo chytí. Nikde není psané, že s novým „objevem“ musíte hned skončit v posteli. I flirt v mezích normy s vámi dokáže hotové divy. Uvidíte…
    Autor: shutterstock


  • Když jste citově vyprahlá


    Ať děláte, co děláte, váš současný vztah neklape. Partner na vás přestal reagovat, cítíte se jako služka, máte pocit, že jste jenom nutným inventářem bytu? I v tomto případě byste měla minimálně sama sebe přesvědčit o opaku. Paradoxem je, že to nakonec může prospět i vašemu manželství. Milostným laškováním totiž rozkvetete, získáte příval nové energie. To pravděpodobně neunikne ani vašemu muži. Právě v tento okamžik pak o vás obvykle začne znovu usilovat také. I chlapi totiž mají onen pověstný šestý smysl.
    Autor: shutterstock


  • Když se vám ještě nechce do dalšího vztahu, ale…


    Máte za sebou bolestivý rozchod, ale na nový vztah ještě nejste připravená? Proč se ovšem vzdávat i tělesného potěšení? Najít si někoho na milostné hrátky nebývá dvakrát složité. Můžete totiž dočasně slevit ze všech nároků a soustředit se jen na jeho postelové kvality. A nezapomeňte: pravidelný (ale chráněný) sex pomůže nejen vaší náladě, ale i tělu. Má prokazatelně omlazující efekt!
    Autor: shutterstock


  • Když se chcete něco přiučit


    Bezhlavá promiskuita bývá sebedestrukční. Ale občasné střídání sexuálních partnerů vám může otevřít nové komnaty. Získáte tak možnost zkoušet nové věci, hrát si, experimentovat. A hlavně si na vlastní kůži ověříte, kdo skutečně stojí za hřích.
    Autor: shutterstock


  • Když s vámi manžel nespí


    Bohužel i to mnohé z nás trápí. S manželem se máte rádi, rozumíte si, ale v posteli je to totální fiasko. Buď se nemůžete shodnout, ať děláte, co děláte, nebo je vaše frekvence naprosto odlišná. Třeba vy byste chtěla minimálně jednou týdně, jenže váš protějšek sex k životu téměř nepotřebuje. I tuto situaci může vylepšit tajný milenec, pokud se aspoň částečně udržíte pevně nohama na zemi a nebudete chtít okamžitý rozvod, neposedne vás touha bezprostředně rozbít rodinu. Hřešit můžete, ale opatrně! Neztrácejte nad sebou kontrolu!
    Autor: Shutterstock.com

Autor: duš
Klíčová slova:  láska a vztahy, sex, milenec, čas
Diskuse ke článku
.