Čtvrtek 9. května 2024
Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena
Oblačno 16°C

Špatné dny žen, které muži nikdy nepochopí

  • Každá z nás má někdy špatný den a musíme se s nimi naučit žít.
    27. dubna 2014 | 06:00

    Taky se občas vzbudíte a připadáte si tlustá, máte šílené vlasy nebo se cítíte nepochopená? Nejste v ženském pokolení jediná. U mužů ale v takových dnech pochopení nehledejte, nikdy naše špatné dny nepochopí.

  • Bad hair day


    Vlasy
    Autor: Shutterstock.com
    Ještě včera jste měla perfektní  účes, skvělou barvu a vlasy vás poslouchaly na slovo, jenže dneska se vzbouřily. Stojí tam, kde nemají, nedrží, když je vyfoukáte, vypadají zanedbaně, mastně a nejraději byste vzala do ruky strojek a ostříhala se do hola. Namísto toho se zoufale snažíte ze šílených vlasů vyrobit "něco" s čím můžete na ulici. Poradíme vám, přestaňte se snažit.  Když máte "bad hair day" tedy v překladu den špatných vlasů, nepomůže vám ani kadeřnický guru. Pro tyhle dny je dobré mít doma připravený čepici nebo šátek, zamaskuje vaše zlobivé kadeře a navíc je módní.
  • Tlustý den


    velké břicho
    Autor: Shutterstock.com
    „Co se to stalo s mým břichem?“ Ptáte se sama sebe při pohledu do zrcadla a nevěříte vlastním očím, jak vám všechny ty faldy mohly narůst přes noc. A tak stojíte před zrcadlem a je vám jasné, že nemáte vůbec nic na sebe, protože jste šíleně tlustá a vůbec se vám s těmi kily nechce vyjít ven. Já dokonce v těchto chvílích dostávám hysterický záchvat a rozhazuju zoufale pro tu chvíli nepoužitelné oblečení po pokoji. Zvláštní na těchto dnech je, že jak přijdou tak zase odejdou. Zkrátka se zase vzbudím a už si nepřipadám tak šíleně tlustá a klidně můžu vyjít ven. A co dělat, když vás přepadnou "tlusté dny". Mějte v šatníku připravenou over size mikinu. Ta zamaskuje úplně všechno a navíc je trendy.
  • Nemilovaná a odstrčená


    Hysterická ženská
    Autor: Shutterstock.com
    Nemiluje mě, nechápe mě, není se mnou šťastný a všechno je špatně! Občas takovéhle dny přijdou na každou z nás. Obzvlášť rády přicházejí těsně před menstruací, jsou to dny, kdy jste podrážděná, všechno vidíte černě a máte chuť se s partnerem pohádat, nebo mu alespoň sdělit jak moc jste nešťastná. Než to uděláte, zadržte! Tiše se oblečte, vyrazte do práce a cestou si kupte ten nejlepší cheesecake, který potkáte…. Váš špatný den sice nevyřeší, ale alespoň na chvilku se budete cítit báječně.
  • Naštvaný den


    V ložnici
    Autor: Shutterstock.com
    Možná je to proto, že prší, možná proto, že jste se špatně vyspala nebo je to tím, že víkend je v nedohlednu. Je jedno proč, důležité je, že jste tak strašně moc naštvaná, že byste nejraději křičela a bouchala do věcí. Než rozbijete drahocenné nádobí po babičce, jukněte jestli náhodou ve vašem oblíbeném fitness nepořádají hodiny boxu. Zaručuju vám, že hodinu podobného pohybu z vás všechny negativní emoce odplaví.

Autor: Alice Rossi
Diskuse ke článku
.