Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Co mají společného muži, kteří vás podvádí? Problémy i touhu po moci!

  • Poznejte, že je vám nevěrný!
    23. března 2014 | 06:00

    Některé důkazy o jeho nevěře jsou zcela evidentní jako například rtěnka na límečku košile či dámský parfém, kterým voní jeho sako. Existují ale nápovědy, jež si na první pohled leckdy nevšimnete, a přitom mohou o vašem muži hodně vypovědět. Jestliže vám vaše instinkty napovídají, že ve vašem vztahu je něco špatně, zaměřte se na tyto maličkosti a odhalte, zda vás opravdu podvádí.

  • Je tajnůstkář

    ...
    Autor: Profimedia.cz
    Speciálně, co se týče jeho telefonu. Často na něm něco důkladně studuje, odchází telefonovat ven, či některé hovory úmyslně nepřijímá. Ačkoliv je velmi pečlivý a svědomitý, najednou začal zapomínat svůj mobil v autě nebo v kanceláři. Jestliže si navíc na telefonu změnil přístupová hesla, jež jste do teď mohla bez problémů znát, zřejmě se vás snaží vystrnadit ze svého života. Nepřehlížejte tyto jasné signály a uhoďte na něj, ať přizná, co se děje.

  • Není zrovna maminky miláček

    ...
    Autor: Profimedia.cz

    Dávejte si pozor, pokud se váš partner často hádá se svojí matkou. Jestliže ji dostatečně nerespektuje jako ženu, která mu dala život, je na ní nepříjemný a často se s ní hádá, patrně nebude mít úctu ani k vám. Takoví muži nemívají příliš stabilní závazky a nezáleží jim na tom, že by nevěrou mohli ženě ublížit. Máte-li doma takového partnera, buďte ostražitá.

  • Je nejistý

    ...
    Autor: Profimedia.cz
    Ať už se jedná o jeho vzhled (začíná plešatět nebo tloustnout) či o jeho práci (hrozí mu propuštění), pocit ohrožení jeho suverenity může být snadným spouštěčem pro nevěru. Takový muž si chce dokázat, že stále za něco stojí a že je žádaný. Díky nevěře si bude zase připadat jako muž. Jestliže se váš muž potýká s nějakými životními trablemi, neodsuzujte ho za ně. Buďte mu oporou a podporujte ho v dosahování jiných cílů, které ho naplní.

  • Je zapomnětlivý

    ...
    Autor: Profimedia.cz

    Byl váš partner vždy svědomitý a měl o všem přehled? Podvodníci často předstírají, že zapomněli na věci, o kterých přitom velmi dobře věděli. Ať už to je domluvená večeře či pomoc s nákupem, než aby zaměnil sliby, jež dal vám, za ty, jež dal jí, raději zkrátka ty vaše vypustí úplně.

  • Je zahleděný do sebe

    ...
    Autor: Profimedia.cz
    Muži, kteří se chovají jako rozmazlené děti a příliš se zaměřují sami na sebe, jsou přímo předurčeni pro opakovanou nevěru. Tito narcisové se vyznačují nedostatkem empatie a často ženy vnímají jen jako pouhé objekty své touhy. Jsou přesvědčeni, že mají právo na to dělat si cokoliv, co uznají za vhodné. Takového muže nikdy nezměníte. On svou chybu nikdy nepřizná. Nechcete-li být jen další v řadě, vzdejte to a najděte si někoho jiného.

  • Není už tak láskyplný, jako býval

    ...
    Autor: Profimedia.cz
    Nevěrníci, jež podvádějí svoje partnerky, často upouštějí od vodění se za ruce či mazlení u televize. Zatímco sex je pro ně pouze fyzický akt, který jim nedělá problém, intimní chvíle plné hlubokých citů, jsou pro ně těžší na přetvařování. Ne každý muž má projevování lásky v povaze. Menší projevování náklonnosti může být i známkou velkého stresu například v práci. Pokud byl ale do nedávna přítulný a milující a vy víte, že se neděje nic závažného, řekněte mu, jak vám chybí jeho dotyky, a zeptejte se, co se děje.

  • Má závažné neřesti

    ...
    Autor: Profimedia.cz
    Máte-li doma problémového muže, jež propadá alkoholu, má problémy s drogami nebo například s hracími automaty, zbystřete. Pokud nedokáže odolat svým závislostem a dostat se z nich, má velký problém s disciplínou. Problém s věrností na sebe nenechá dlouho čekat. Závislosti jsou navíc spojené s problémem oddalování uspokojení. To znamená, že závislí lidé nejsou schopni si odepřít okamžité potěšení, které přijde lehce a snadno, na rozdíl od dlouhodobých cílů. Hrozí tedy, že pokud potká nějakou ženu, která ho bude přitahovat, neodolá a bez okolků vás podvede.

  • Je okouzlující

    ...
    Autor: Profimedia.cz

    Miluje ho vaše matka, závidí vám ho kamarádky. Když přijde do místnosti, ženy se na něj lepí jako vosy na bonbón. Jestliže je miláčkem všech žen, které potká, existuje velké riziko, že si jejich pozornost užívá víc, než by bylo zdrávo. Navíc takový muž bývá často přesvědčený, že díky jemu osobnímu kouzlu, mu vždy všechno projde. Snadno proto může sklouznout k nevěře a důsledky neřešit s pocitem, že vy mu přeci pro jeho úsměv odpustíte.

  • Je mocný

    ...
    Autor: Profimedia.cz

    Vzpomeňte si na slavné nevěrníky, jako je Tiger Woods, Bill Clinton a další. Studie ukázaly, že muži, kteří se vnímají jako mocní, častěji podvádí své partnerky. Opojná síla vlastní důležitosti dělá z mužů nepřemožitelné hrdiny. To, že by mohl někomu ublížit, si v danou chvíli mocný muž neuvědomuje. Pocit, že může cokoliv a že si každého podrobí, v tu chvíli působí jako afrodiziakum.

Autor: Kristýna Dolejšová
Klíčová slova:  láska a vztahy, nevěra, muži, společné rysy
Diskuse ke článku
.